Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Έκθεση Φωτογραφίας "Υπεραστικές Περιπλανήσεις" @PhotoVision 2017

ΟΙ "ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ"
ΣΤΗΝ PHOTOVISION 2017!

Αγαπητοί μας φίλοι. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομαδική μας έκθεση "Υπεραστικές Περιπλανήσεις" παρουσιάζεται στην 12η PHOTOVISION! Την μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, που πραγματοποιείται σταθερά ανά διετία από το 1995!

Οι "Υπεραστικές Περιπλανήσεις" είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας να ενωθεί φωτογραφικά η χώρα μας και να αναδειχτούν οι ομορφιές της μέσα από τους φακούς ανθρώπων που αγαπούν ιδιαιτέρως την τέχνη της φωτογραφίας. Δρόμοι, άνθρωποι, στιγμές, τοπία, χρώματα, εικόνες καθημερινότητας των περιοχών που ζούμε και αγαπάμε ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά 253 φίλων της φωτογραφίας που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική ή ατομική περιπλάνηση! Η έκθεση φιλοξενείται στην 12η PhotoVision, στα πλαίσια της παρουσίασης φωτογραφικών έργων καλλιτεχνικών ομάδων, με θέμα "Η Ελλάδα μας".

Ανοιχτά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της PhotoVision:
Από 11 έως 13 Μαρτίου, 11:00-21:00
Γήπεδο Tae Kwon Do
Ολυμπιακό Συγκρότημα Παλαιού Φαλήρου

Προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στην έκθεση θα βρείτε στο περιοδικό ΦΩΤΟγράφος που θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου στα περίπτερα ή online στο site:

http://photovision.gr/prosklisi/

Χορηγοί: Iris Color Φωτογραφικό Εργαστήριο, iPapers Χειροποίητη Βιβλιογλυπτική, Toca Printing & Advertising, Rise

#gre_yp #Photovision2017 #HiTechExpo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...