Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

10 χρόνια Ανδρέας Βουτσινάς

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Πέρασαν κι όλας 10 χρόνια, από τη μέρα που το παλιό κλωστοϋφαντουργείο, παραχώρησε τη θέση του στη Σχολή "ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ".
Ένα όραμα, άρχισε τότε να γεννιέται, με πολύ αγάπη και σεβασμό.
Δέκα χρόνια που τα ζωηρά μάτια του Ανδρέα Βουτσινά έβλεπαν με ενθουσιασμό το όνειρο που γινότανε πραγματικότητα, μια δραματική σχολή στην Ελλάδα που θα φέρει το όνομά του.
Η παρέα συνεχώς μεγάλωνε , τα λόγια έγιναν πράξεις και ο πήχης συνεχώς ανέβαινε. Τα βιώματα πολλά και δυνατά. Οι θύμησες και οι αναμνήσεις πολλές.
Η ιστορία γράφτηκε και συνεχίζεται.
Έτσι λοιπόν στις 18 Σεπτεμβρίου θα μαζευτούμε όλοι , απόφοιτοι όλων των ετών, σπουδαστές, καθηγητές, συνεργάτες, όλοι από τα εργαστήρια, ενήλικες, έφηβοι, παιδιά, γονείς, φίλοι, συνοδοιπόροι, όσοι μας τίμησαν και μας στήριξαν. Και βέβαια όσοι επιθυμούν να μας γνωρίσουν από κοντά.
Θα θυμηθούμε τον μεγάλο δάσκαλο και σκηνοθέτη, θα τιμήσουμε παλιούς του συνεργάτες, θα κάνουμε μια αναδρομή σ'αυτά τα δέκα χρόνια, θα συγκινηθούμε, θα αγκαλιαστούμε μα κυρίως θα κοιταχτούμε στα μάτια, χωρίς λόγια, για να πούμε ότι άξιζε το κόπο.
Φυσικά θα δούμε και θέατρο!
Μια ξεχωριστή βραδιά, στο θέατρο "Αριστοτέλειον" στις 18 Σεπτέμβρη.
Με πολύ χαρά θα σας έχουμε δίπλα μας!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θέατρο Αριστοτέλειον

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 2, 546 21 Θεσσαλονίκη
Πληροφορίες: 2310528917
www.andreasvoutsinas.com


https://www.facebook.com/events/720497581491921/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...