Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Εισαγωγικό Workshop Φωτογράφισης Καλλιτεχνικού Γυμνού

Εισαγωγικό Workshop Φωτογράφισης Καλλιτεχνικού Γυμνού
Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία
Πόντου 12, 11528 Αθήνα
Γενικά
Σκοπός του workshop, είναι η ανάδειξη του γυμνού στη καλλιτεχνική φωτογραφία, η εξοικείωση των φωτογράφων, μελών και φίλων της ΕΦΕ με το θέμα ώστε με το τέλος του σεμιναρίου να έχουν αποκτήσει την εμπειρία και τις γνώσεις για να ασχοληθούν σοβαρά, με τον συγκεκριμένο τομέα της φωτογραφίας. Παράλληλα να δημιουργηθεί ένα σύνολο έργου, που να επιτρέψει στα μέλη του σεμιναρίου τη συμμετοχή τους σε μια έκθεση και την ανάδειξη των πρώτων επιτευγμάτων τους. 
Το σεμινάριο απευθύνεται σε φωτογράφους και φίλους της φωτογραφίας που έρχονται για πρώτη φορά ή δεν έχουν μεγάλη πείρα στη φωτογράφιση γυμνού.
Η έναρξη του σεμιναρίου υπολογίζεται για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα και φωτογραφίσεις με αξιόλογα μοντέλα. Τα θεωρητικά μαθήματα θα έχουν σκοπό την πρώτη επαφή με το θέμα, την ιστορική αναδρομή της φωτογραφίας γυμνού από την αρχή της φωτογραφίας μέχρι σήμερα καθώς και τα καλλιτεχνικά ρεύματα που εμφανίστηκαν σ’ αυτήν την περίοδο. Περιλαμβάνει επίσης θεωρητικά και πρακτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν στην πρώτη επαφή με το θέμα και στην σωστή προσέγγιση της φωτογράφισης του γυμνού.
Τα μαθήματα και οι φωτογραφίσεις θα γίνονται στο στούντιο της ΕΦΕ κάθε 15ημερο στις εγκαταστάσεις μας, τα Σαββατοκύριακα και θα είναι διάρκειας δύο ωρών. Οι ώρες θα είναι 10:00-12:00 ή 13:00-15:00. Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε γκρουπ 4-5 ατόμων και θα ορίσουν την συμμετοχή του ανάλογα με τη μέρα που τους εξυπηρετεί : Σάββατο ή Κυριακή.

Κόστος συμμετοχής
Η ΕΦΕ στη προσπάθειά της, να έρθει σε επαφή με το ευρύ φωτογραφικό κοινό και μάλιστα νεαρών ηλικιών και γνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις της εποχής και με δεδομένο ότι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα θελήσουν να συμμετάσχουν και στην έκθεση που θα προκύψει με το πέρας του σεμιναρίου, προτείνει το παρακάτω κοστολόγιο.
Οι συμμετέχοντες αντί να πληρώσουν το κόστος των θεωρητικών μαθημάτων και το δικαίωμα της συμμετοχής τους στην έκθεση, θα καταβάλουν για εγγραφή το ποσό των 40 ευρώ, το οποίο θα είναι συγχρόνως και το κόστος συνδρομής τους, σαν μέλη της ΕΦΕ για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το σεμινάριο. (Το κανονικό ετήσιο κόστος συνδρομής για τα μέλη της ΕΦΕ είναι 60 ευρώ και επιπλέον 15 ευρώ για το αρχικό δικαίωμα εγγραφής. Δηλαδή οι συμμετέχοντες θα έχουν έκπτωση 45 ευρώ και θα είναι μέλη της ΕΦΕ για το χρονικό διάστημα που διαρκεί το σεμινάριο). Μετά το τέλος του workshop, εάν το επιθυμούν, θα μπορούν να συνεχίσουν να είναι μέλη της ΕΦΈ, πληρώνοντας, μόνο τη συνδρομή τους.
Το κόστος των φωτογραφίσεων θα είναι 20 ευρώ σε κάθε δίωρη φωτογράφιση, σε γκρουπ των 4-5 ατόμων και στη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή του μοντέλου.

Πρόγραμμα
Έναρξη φθινοπωρινού τμήματος: Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Για πληροφορίες εγγραφές :α. Στα γραφεία & τηλέφωνα της ΕΦΕ
β. Στον υπεύθυνο του Σεμιναρίου, Κυριάκο Κόκκο
Τηλ 6947372463 e-mail: kyriakos.kokkos@efe.com.gr

https://www.facebook.com/events/514104148930109/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...