Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

A Victim of Society on deBόp

Οι A Victim of Society πρόκειται να ανοίξουν τη συναυλία των Black Lips στο Gagarin στις 24 Αυγούστου (περισσότερες πληροφορίες εδώ).
Για αυτό μας ετοίμασαν ένα mixtape -που τα αγαπάμε πολύ- για να μας συντροφεύει μέχρι τότε. Enjoy!
Οι A Victim Of Society δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα από τον Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και τον Φώτη Ντούσκα (κιθάρα). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Στην συνέχεια κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο EP με τα κομμάτια “Fake Friends” και “You’re Gonna Hate Me”. Tο κομμάτι τους “You’re Gonna Hate Me” συμπεριλήφθηκε στην συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 μαζί με συγκροτήματα όπως οι The KVB, Dead Skeletons, The Underground Youth και πολλοί άλλοι. Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφόρησαν το “Distractions”, από την Inner Ear. Έχουν παίξει live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Σήμερα, έχουν γίνει τρεις, με τον Παντελή Καρασεβδά στα drums. Πέρασαν δυο χρόνια παίζοντας live στους περισσότερους χώρους της Αθήνας και συνθέτοντας το FREAKTOWN το οποίο και ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2016.
Το FREAKTOWN κυκλοφόρησε στις 26 Απριλίου από την Inner Ear Records. 
Φωτογραφία εξωφύλλου: Alex Vilaras

Έφη Χρυσού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Cosmos: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και Χορωδία της ΕΡΤ

  Tο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμ...