Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Slowdive | Από το Reading στην Αθήνα

Οι Βρετανοί Slowdive, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της shoegaze / indie rockσκηνής των τελευταίων 30 χρόνων, επιστρέφουν στην Αθήνα!
Η μπάντα από το Reading θα βρίσκεται το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Fuzz Live Music Club για το πρώτο μεγάλο headline show στη χώρα μας, μετά τη εμφάνισή τους στο Release Athens 2016.
Οι Neil Halstead (φωνητικά, κιθάρα, πλήκτρα), Rachel Goswell (φωνητικά, κιθάρα), NickChaplin (μπάσο), Christian Savill (κιθάρα), Simon Scott (drums) συνεχίζουν την ιστορία της μπάντας, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή και θριαμβευτική επιστροφή, προϊόν της οποίας είναι το 4ο album τους (22 χρόνια μετά το προηγούμενο), με τίτλο το όνομά τους. Το"Slowdive" κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2017, για λογαριασμό της Dead Oceans, και ήδη βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα albums της χρονιάς, με βάση την υποδοχή που είχε από κοινό και κριτικούς.
Τα ποιοτικά τους standards ήταν δεδομένα από την αρχή της πορείας τους - με τα εξαιρετικά "Just For A Day" (1991), "Souvlaki" (1993), "Pygmalion" (1995) - αλλά παραμένει ασυνήθιστο για ένα συγκρότημα που επανασυνδέεται μετά από μεγάλο διάστημα το να παρουσιάζει μία τόσο καλή δουλειά. Φαίνεται πως η επιστροφή των Slowdive είναιουσιαστική και σίγουρα θα έχει συνέχεια.
 Fuzz Live Music Club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος
09.09.2017
Σα: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
€25-30 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €33 (ΤΑΜΕΙΟ)

Τζένη Χριστοδούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τραγούδια του συνθέτη Π. Καρούσου για Μάρκο Μπότσαρη και Λόρδο Βύρωνα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

  Εκδήλωση με έργα του συνθέτη Π. Καρούσου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών Υπό την αιγίδα της UNESCO Πειραιώς και Νήσων   Τετάρτη 20 Μαρτίου 202...