Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Άρης Μπινιάρης στο Θέατρο Τ

Ο ΑΡΗΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ, ένας από τους πιο συζητημένους νέους θεατρικούς σκηνοθέτες των τελευταίων ετών, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Τ για ένα διήμερο σεμινάριο πάνω στο "ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ".

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Στο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν μια γόνιμη και δημιουργική γι'αυτούς περιοχή με όχημα το τραγούδι. Καλούνται, λοιπόν, να γνωρίσουν και να διερευνήσουν βιωματικά τη φύση της θεατρικής λειτουργίας, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς που ζητούν να εμπλουτίσουν τη μέθοδό τους, σε χορευτές, μουσικούς και τραγουδιστές που θέλουν να ενδυναμώσουν τη σχέση με την τέχνη τους, σε παιδαγωγούς και εμψυχωτές που επιθυμούν να αναπτύξουν τις ικανότητες που απαιτεί το έργο τους και γενικότερα στους φίλους της τέχνης του θεάτρου που θέλουν να εμβαθύνουν στη σχέση με το σώμα, τη φωνή και την έκφραση.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι γνώσεις τραγουδιού είναι επιθυμητές, αλλά όχι απαραίτητες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Κόστος συμμετοχής: 125€
Εγγραφές: Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018
Προσφορά για εγγραφές έως τις 21 Δεκεμβρίου 2018: 100€
Φόρμα συμμετοχής: https://goo.gl/aMHBJ8
Περισσότερα: www.theatrot.gr | theatrotaf@gmail.com | 2310 854 333

2 ημερομηνίες · 9 Φεβ - 10 Φεβ
11 Grey Studio : creator's lab
Λ.Ιασωνίδου 11, 54635 Θεσσαλονίκη

https://www.facebook.com/events/360934471334864/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...