Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης», που συντονίζει το Ίδρυμα Μποδοσάκη


 Πρόγραμμα Σημεία Στήριξης - Points of Support | Δημόσια πρόσκληση για τον 6ο Κύκλο

10 κοινωφελή ιδρύματα της Ελλάδας ενώνουμε εκ νέου τις δυνάμεις μας για την υποστήριξη της Κοινωνίας των Πολιτών και ανακοινώνουμε δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στον 6ο χρηματοδοτικό κύκλο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συντονίζει το Ίδρυμα Μποδοσάκη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μικρές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, τις οποίες υποστηρίζει στην υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου, καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων που θα συμβάλουν στη βιωσιμότητά τους.
Στον νέο κύκλο του προγράμματος συμμετέχουν το John S. Latsis Public Benefit Foundation, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα A. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη - A C Laskaridis Charitable Foundation, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada και το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δημόσια πρόσκληση: https://tinyurl.com/mr4bbtpe
Η εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 10:00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://tinyurl.com/27cjk7m6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...