Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΕΛΕΝΗ & ΣΟΥΖΑΝΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ - ROOTS & RITUALS / SIX D.O.G.S. (ΑΘΗΝΑ)


 Κάθε Δευτέρα από 13 Μαρτίου έως και 10 Απριλίου + Κυριακή 9 Απριλίου.

Προπώληση: 12€
Στην πόρτα: 14€
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, «οι ιέρειες της πολυπολιτισμικότητας» όπως έχουν χαρακτηρισθεί, μετά την πολυετή ενασχόλησή τους με τα παραδοσιακά τραγούδια από όλο τον κόσμο, έρχονται στη σκηνή του SIX D.O.G.S για έξι μυσταγωγικές μουσικές παραστάσεις με τίτλο “Roots & Rituals”.
Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι δύο μουσικοί-performers παρουσιάζουν μια μουσική παράσταση μοναδικής αισθητικής που κοινωνεί την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, τον σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado και τη δωρικότητα των blues και του gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή με τις αυθεντικές και εκρηκτικές τους ερμηνείες μαγεύουν τα ακροατήρια αναδεικνύοντας με την αμεσότητά τους τον παγκόσμιο ήχο με όχημα τραγούδια από όλο τον κόσμο αλλά και τις δικές τους πρωτότυπες συνθέσεις.
Παραγωγή: Goodheart Productions 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...