Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αρχ. Ολυμπία 2023


 Την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στις 21:00, κάτω από τους πλάτανους στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας (πλησίον ΟΣΕ), γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Αρχαία Ολυμπία 2023 και την Ημέρα Ολυμπισμού, παρέα με τους "Tanque Harmonica" με jazz, rock, blues, gospel, latin, έντεχνες μελωδίες.

Λίγα λόγια για το σχήμα:
Οι “Tanque Harmonica” είναι ένα σχήμα με μουσικούς προερχόμενους από διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ηλείας. Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει διάφορα είδη μουσικής, τραγούδια και συνθέσεις από την Ελλάδα αλλά και διάφορες χώρες του κόσμου, κυρίως όμως αγαπημένες μουσικές που μπορούν να μας ταξιδέψουν, από παραδοσιακά και έντεχνα μέχρι blues, soul, jazz και latin, ακούσματα που δημιουργούν συναισθήματα και ανασύρουν αναμνήσεις.
Η προσπάθεια να δοθεί μια δική μας προσέγγιση στα κομμάτια, συνοδεύεται από σεβασμό προς αυτά και τους δημιουργούς τους.
Το σχήμα αποτελείται από την Ελευθερία Μυλωνά στο τραγούδι, τον Νίκο Στεφανίδη στην τρομπέτα και τα φωνητικά, τον Παναγιώτη Τριαντόπουλο στην ηλεκτρακουστική κιθάρα και το τραγούδι, τον Γιάννη Δημητρακόπουλο στο ηλεκτρικό μπάσο και το τραγούδι, τον Θανάση Καραμπέτσο στα κρουστά.
Επίσης δουλεύουν πάνω σε δικές τους συνθέσεις και κάποιες από αυτές έχουν ήδη παρουσιαστεί στο κοινό.
Παρακολουθήστε βίντεο από το συγκρότημα:
https://www.youtube.com/@TanqueHarmonica-op8ku
Η σελίδα τους στο fb: https://www.facebook.com/TanqueHarmonica
*Οι εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2023 πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τεχνών Αρχαίας Ολυμπίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ενώ τελούν υπό την Αιγίδα του ΥΠΠΟ.
Είσοδος ελεύθερη
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 23 ΙΟΥΝΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...