Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Γιορτή Μουσικής Πλ. Βαρνάβα 2023

 


Γιορτή Μουσικής Πλ. Βαρνάβα 2023

Η αγαπημένη Γιορτή Μουσικής της γειτονιάς μας, επιστρέφει γεμάτη μουσική, χορό, κέφι και χαρά!!
Με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της περιοχής, αλλά και υπό την σκέπη της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής, το 3-ήμερο 20-22 Ιουνίου η όμορφη Πλατεία Βαρνάβα και οι γύρω δρόμοι θα πλημμυρίσουν με μουσική.
Την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Ιουνίου (παγκόσμια Ημέρα Μουσικής), θα δημιουργηθεί ένας “μουσικός περίπατος” με μικρές live παραστάσεις σε διάφορα σημεία επί και πέριξ της πλατείας. Ο σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής να περιηγηθούν στη γειτονιά μας και παράλληλα να απολαύσουν ελεύθερα όμορφες μουσικές. Επίσης επί της πλατείας, θα πραγματοποιηθούν χορευτικές δράσεις από γνωστούς χορευτές – χορογράφους, επίδειξη ομάδας κρουστών αλλά και προβολή ταινίας (μουσικού περιεχομένου) για τους μικρούς μας φίλους, στο καθιερωμένο πλέον “θερινό σινεμά” της πλατείας.
Την Πέμπτη 22 Ιουνίου, διάφορα γνωστά σχήματα θα γιορτάσουν τη μουσική στο καθιερωμένο stage της πλ. Βαρνάβα.
Η “Γιορτή Μουσικής της Πλ. Βαρνάβα” αποτελεί πλέον θεσμό για την γειτονιά μας και αναμένεται με μεγάλη χαρά από τους κατοίκους της, καθώς επίσης και από μεγάλο αριθμό επισκεπτών που παρακολουθούν τις μουσικές εκδηλώσεις κάθε χρόνο.
Η φετινή, 14η κατά σειρά εκδήλωση, φιλοδοξεί να φανεί αντάξια της φήμης της δημιουργώντας μια ακόμα αξέχαστη μουσική εμπειρία, στηριζόμενη στην αλληλεγγύη, την συνεργασία και την αρμονική διαβίωση. 
TUESDAY, JUNE 20, 2023 AT 6:30 PM – 11:15 PM


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...