Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Το Λυρικό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την εκδήλωση: SING ME TO HEAVEN


 Το Λυρικό Θέατρο Κρήτης παρουσιάζει την εκδήλωση:

SING ME TO HEAVEN
Μια συναυλία χορωδιακού και σολιστικού ρεπερτορίου, με το χορωδιακό σύνολο
Southern California Choral Ambassadors (SCCA) από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ
και τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη
Παναγία Γκουβερνιώτισσα, Ποταμιές Χερσονήσου
Παρασκευή 23/06/2023
Ώρα Έναρξης 20.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Η εκδήλωση αφιερώνεται στην μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.
Περισσότερες λεπτομέρειες:
Το χορωδιακό σύνολο Southern California Choral Ambassadors (SCCA) θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ στην Ελλάδα για πρώτη φορά και θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στη χώρα μας στον μαγευτικό χώρο της Παναγίας Γκουβερνιώτισσας, στις Ποταμίες Χερσονήσου την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 και ώρα 20.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Πρόκειται για ένα φωνητικό σύνολο υψηλού επιπέδου, αποτελούμενο από επιλεγμένα μέλη της χορωδίας του San Juan High School που έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διεθνούς φήμης χώρους ανά τον κόσμο όπως το Carnegie Hall στη Νέα Υόρκη, η Παναγία των Παρισίων και η Sagrada Familia στη Βαρκελώνη, υπό τη διεύθυνση του Michael Ushino.
Θα ερμηνευθεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα, με κλασσικό αλλά και πιο σύγχρονο ρεπερτόριο, όπως μιούζικαλ και τζαζ. Το χορωδιακό πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί με σολιστικά κομμάτια από τον βαθύφωνο Μάνο Χριστοφακάκη, αλλά και από νέους ταλαντούχους ερμηνευτές-μέλη του χορωδιακού συνόλου. Στη συνοδεία στο πιάνο θα βρίσκεται ο Διονύσης Παπαμήτσος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Χερσονήσου, με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών “Η Γκουβερνιώτισσα”. Υποστήριξη διοργάνωσης: Inside Europe, Travel ID. 
Panayja Gouverniotissa


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...