Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΦΩΝΟ VIVIAN DAGLAS ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ‏

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της 188ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων του δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου από το Σάββατο 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, ο δήμος της Ι. Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα διοργανώσει Συναυλία με την διεθνούς φήμης κα Vivian Daglas καθώς και την Χορωδία του δήμου την Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 και ώρα 20.00 στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα Μουσικό ταξίδι σε μελωδίες μεγάλων Ελλήνων Δημιουργών του πενταγράμμου όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζηδάκις και πολλοί άλλοι από την ιδιαίτερη και βελούδινη φωνή της Vivian Daglas η οποία έχει πολυετή παρουσία στις μεγαλύτερες Μουσικές Σκηνές της Ελλάδας και του εξωτερικού έχει συνεργαστεί με ορισμένους από τους πιο διακεκριμένους Καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής όπως είναι η Μαρία Φαραντούρη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον περασμένο Μάϊο, ο Βασίλης Λέκκας στο Θέατρο «Απόλλων» της Σύρου με παρουσία στο Θέατρο Badminton, τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός». Ως Σολίστ έχει συνεργστεί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της Ε.Ρ.Τ. με Μαέστρο τον Ανδρέα Πυλαρινό και με τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων σε εδκηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής. Η Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου του δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου υπό την διεύθυνση του κ. Σπύρου Χολέβα θα πλαισιώσει μοναδικά την μεγάλη Μουσική βραδιά με Παραδοσιακά Τραγούδια.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου κ. Παναγιώτη Κατσούλη σε κοινή δήλωσή τους τόνισαν «Στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου συνυπάρχουν τρία ύψιστα αγαθά° ο αγώνας για την Ειρήνη, η θυσία για την ελευθερία και η αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Οφείλουμε να τιμούμε την ιστορία της Ιερής αυτής Πόλης που αποτελεί αδιαμφισβήτητα μνημείο Προφορικής, Άυλης, Πολιτιστικής και Φυσικής Κληρονομιάς σε παγκόσμιο επίπεδο και πληρεί όλα τα κριτήρια ένταξης στον αντίστοιχο Κατάλογο της UNESCO. Ο εορτασμός της 188ης επετείου της Εξόδου της Ηρωικής Φρουράς των Ελεύθερων Πολιορκημένων με την διακεκριμένη Σοπράνο Vivian Daglas καθώς και με την Χορωδία του δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου θα δώσει μία ιδιαίτερη νότα στις εκδηλώσεις της Εξόδου. Είστε όλοι προσκεκλημένοι».
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...