Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Απρόβλεπτη συνάντηση με τον Αύγουστο Κορτώ!

Απρόβλεπτη συνάντηση με τον Αύγουστο Κορτώ!
Στις απρόβλεπτες συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε μήνα στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες.
Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν τη δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες -χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα- ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης.
Αυτή την Τρίτη γνωρίζουμε καλύτερα έναν νέο άνθρωπο, που όμως το όνομά του το γνωρίζει, σχεδόν, όλο το Πανελλήνιο, και τα βιβλία του τα έχει διαβάσει ένα σημαντικό ποσοστό από αυτό!
Ο Αύγουστος Κορτώ «ανοίγεται» στο κοινό, το οποίο και θα έχει τη δυνατότητα να του υποβάλει τις ερωτήσεις του, έως και 3 μέρες πριν από την εκδήλωση στην ειδική πλατφόρμα επικοινωνίας της εκδήλωσης ή στο email: magazine@ianos.gr.
Και για αυτούς που δεν θα καταφέρουν να δώσουν φυσική παρουσία; Όλες οι συναντήσεις θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Σταυρούλα Πανοπούλου    debop.gr

Ιανός, Σταδίου 24, Σύνταγμα
21.04.2015
20:30
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...