Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

The Growlers

The Growlers
Οι καλιφορνέζοι ίσως να αγάπησαν κάτι από τον ήλιο της χώρας μας και έρχονται ξανά. Αυτή τη φορά αναμένεται με μεγαλύτερη ανυπομονησία η εμφάνιση τους, αφού στην πρώτη τους επίσκεψη άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!
Beach goth είναι ο όρος που εφηύραν για αυτούς και τη μουσικη τους ή αλλιώς μια μελαγχολική beach ψυχεδέλεια με γλυκόπικρες μελωδίες θα ήταν η μετάφραση. Τα υπόλοιπα on stage!

Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
16.04.2015
22:00
€19 (ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100), €22 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €25 (ΤΑΜΕΙΟ)

THE GROWLERS (THU 16 APR)

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
THE GROWLERS
Τιμή εισιτηρίου: 22 ευρώ – προπώληση, 25 ευρώ – ταμείο
Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Reload Stores, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Rhythm Records (Εμμανουήλ Μπενάκη 74), The Lab T – shirts (Θεμιστοκλεους 86)
Growlers
Μετά τις περσινές πολυσυζητημένες sold out εμφανίσεις τους, οι Καλιφορνέζοι ιδρυτές του Beach Goth ήχου, που αποτελεί μία μίξη surf, pop rock και psychedelia, έρχονται να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους άλμπουμ Chinese Fountain.
Ο εκκεντρικός τους χαρακτήρας, οι χορευτικές μελωδίες και οι απρόσμενες συναυλιακές στιγμές, δικαιολογούν απόλυτα τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα τους.
Η ευρωπαϊκή τους περιοδεία θα ξεκινήσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αθήνα (16/4), με συνέχεια την Θεσσαλονίκη (17/4) και τον Βόλο (18/4).
www.gagarin205.gr/growlers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...