Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Bluezuki: η μπάντα που τα παίζει όλα

Bluezuki: η μπάντα που τα παίζει όλα
Ένα λογοπαίγνιο που συνδυάζει τη blues μουσική και το μπουζούκι, είναι αρκετό για να προσδιορίσει την ουσία του μουσικού project Bluezuki. H Eva Kesselring -jazz vocalist και ηθοποιός-, οι Τάσος Γιαννούσης και Μιχάλης Δράμας -λάτρεις τόσο του ρεμπέτικου και του λαϊκού όσο και της jazz-, o Παναγιώτης Κατσιμάνης (Ενδελέχεια) και ο Παναγιώτης Αυγερινός -με ροκ και παραδοσιακά βιώματα- και ο "κρουστός" Αποστόλης Μπουρνιάς, είναι το απόλυτο δείγμα καλλιτεχνών που ενώ φαίνονται να έχουν διαφορετικές καταβολές, αποδεικνύουν με τη δουλειά τους την οικουμενικότητα της μουσικής. Αποτελούν μαζί μια σύγχρονη ρεμπέτικη κομπανία που δε φοβάται να δημιουργήσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιέχει επανεκτελέσεις Σουγιούλ, και Χιώτη, Bob Dylan και Jimi Hendrix, παραδοσιακά Πορτογαλικά fados και γαλλικά chansons, Prince, Santana, Wonder και Βαμβακάρη!
΄Ολα αυτά, με έναν ειλικρινή και αβίαστο τρόπο, έτσι όπως πρέπει στις καλές μουσικές, και -μάλιστα;- σε έναν χώρο που κρατάει γερά εδώ και χρόνια, φιλοξενώντας μία από τις καλύτερες Κωνσταντινοπολίτικες κουζίνες στην πόλη μας, αποτελώντας φυσικό χώρο φιλοξενίας Ανατολής και Δύσης!
Εδώ θα περάσετε καλά και θα τέρψετε όλες τις αισθήσεις σας!
Photo Credits: Andreas Stavrinides  

Ντορέτα Λινάκη    

Κληματαριά, Πλατεία Θεάτρου 2, Βαρβάκειος Αγορά
01.05.2015 - 29.05.2015
22:30
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...