Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης

3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης
Το Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Αφήγησης ξεκίνησε από την ανάγκη του Εργαστηρίου Μαίρηβη για επαφή, ανταλλαγή και εμπλουτισμό γνώσεων πάνω στην τέχνη της κούκλας. 
Κουκλοπαίκτες και αφηγητές απ' όλο τον κόσμο έρχονται για να μας εμπνεύσουν, να μας ψυχαγωγήσουν και να μοιραστούν τη δουλειά τους μαζί μας.
Μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν παραστάσεις απ' όλο τον κόσμο (Αργεντινή, Βουλγαρία, Ισπανία, Η.Π.Α., κ.α.), ενώ ταυτόχρονα επαγγελματίες και ερασιτέχνες μπορούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα απ' τα εργαστήρια.
Το Φεστιβάλ καλύπτει όλη τη σεζόν από τον Οκτώβριο μέχρι το Μάιο του, με μία ομάδα για ένα τριήμερο κάθε μήνα.

Η έναρξη του φετινού Φεστιβάλ γίνεται με την παράσταση θεάτρου κούκλας «Όνειρα» του Roberto White. Πρόκειται για μια παράσταση σωματικού θεάτρου, κλόουν και εμψύχωσης αντικειμένων. Μας μιλάει για καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι. Χωρίς λόγια αλλά με έντονες εικόνες και εκπλήξεις, δημιουργείται μια ονειρική ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός χρησιμοποιεί καθημερινά αντικείμενα και τα μεταμορφώνει σε φανταστικούς χαρακτήρες.
Εργαστήρι Μαιρηβή, Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή
22.10.2015
21:00
€10, €8 (ΠΑΙΔΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...