Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Adventure Film Festival 2015

Adventure Film Festival 2015
«Τα ανθρώπινα όνειρα και η διαρκής ανάγκη για εξερεύνηση αποτελούν το κίνητρο. Η αντοχή, οι δεξιότητες και το αθλητικό πείσμα γίνονται τα μέσα και ένα κινηματογραφικό ταξίδι με φόντο τα ομορφότερα τοπία του πλανήτη ξεκινάει» 
Μετά απο μία εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση, το μοναδικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Aθλητές, Κινηματογραφιστές, Φωτογράφοι, εταιρείες εξοπλισμού και υπαίθριων δραστηριοτήτων, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία πρωτόγνωρη, για τα Ελληνικά δεδομένα, διήμερη γιορτή.
Skiing, climbing, surfing, mountain biking, kayaking, alpinism, trail running, snowboardin και πολλά ακόμη αθλήματα-εμπειρίες περιπέτειας μας εμπνέουν!
Οι κινηματογραφικές ταινίες που θα προβληθούν αφορούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου, μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης. Στο σύνολο θα πραγματοποιηθούν 27 προβολές με τις περισσότερες από αυτές να αποτελούν πρεμιέρες στη χώρα μας. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα προβολών εδώ.
Ανάμεσα στις ταινίες, απολαύστε φωτογραφικές και εικαστικές εκθέσεις από καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν στις ομορφότερες outdoor «στιγμές» της Ελλάδας και του κόσμου. Περισσότερα εδώ.
Ακόμη, ακούστε σύγχρονους θρύλους του ορεινού και θαλάσσιου αθλητισμού, ανθρώπους που επανειλημμένα άγγιξαν τα σωματικά και πνευματικά τους όρια, να μας μιλάνε με στόχο να μας εμπνεύσουν και να διευρύνουν τους ορίζοντες δραστηριοποίησης της Ελληνικής κοινότητας. Περισσότερα για τις ομιλίες εδώ.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα το βρείτε εδώ.
Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, Ψυχικό
31.10.2015 - 01.11.2015
Σα, Κυ: από τις 11:00
€10 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) , €12 (ΤΑΜΕΙΟ) / ΗΜΕΡΑ // €18 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ) , €20 (ΤΑΜΕΙΟ) / ΔΙΗΜΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...