Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Χειμερινοί κολυμβητές

Χειμερινοί κολυμβητές
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Ένα σουρεάλ ρεαλιστικό τραγουδοποιητικό, μουσικoθεατρικό σκηνικό και τοπίο ιδιαίτερων αισθήσεων, είναι αυτό που έχουν στήσει εδώ και 35 χρόνια οι Χειμερινοί Κολυμβητές εκφράζοντας με έναν καθαρά αβάν γκαρντ τρόπο την λαϊκή μας ποιητική φύση.
Για τέσσερις μοναδικές βραδιές, από Παρασκευή 28 έως και Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’όλης της ύλης που καλύπτει το ρεπερτόριο των 50 χρόνων της μουσικής τους διαδρομής: χρονικά, θεματικά και σχηματικά. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμα τους ανάλογα με το ακροατήριο και τη διάθεσή τους.
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς, Αθήνα
28.10.2016 - 31.10.2016
Πα,Σα: 22:30 - Κυ,Δε: 21:30
€25 (Α’ ΖΩΝΗ), €20 (Β’ ΖΩΝΗ), €15 ΕΥΡΩ (ΜΠΑΡ)

Εύη Μπανταβάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...