Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Του Κουτιού τα Παραμύθια (Εργαστήρι Αφήγησης & Μυθοπλασίας)


Ο πολυχώρος Iasmos Balance μετά τον πολύ επιτυχημένο πρώτο κύκλο του εργαστηρίου παραμυθιού "Το δικό μας παραμύθι...Ένα ταξίδι απο το νου στην καρδιά", οργανώνει Νεο κύκλο αφήγησης παραμυθιού και μυθοπλασίας με τίτλο "Του κουτιού τα παραμύθια"

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, νηπιαγωγούς, δασκάλους ,καθηγητές, σε εμψυχωτές, σε καλλιτέχνες, ξεναγούς,γονείς αλλά και σε όποιον θα ήθελε να χαρίσει στον εαυτό του στιγμές χαλάρωσης, έμπνευσης, δημιουργίας, επικοινωνίας….. και αυτογνωσίας.

Σας περιμένουμε όλους για ένα νέο Ταξίδι από το Νού στην Καρδια...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ? 
Είναι ένα Βιωματικό Σεμινάριο Αφήγησης και Μυθοπλασίας!

Στο σεμινάριο αυτό:

1. Προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τα συναισθήματα μας , τις αισθήσεις μας , τη φαντασία μας προκειμένου να ετοιμάσουμε χώρο στα αγαπημένα μας παραμύθια και

2. Δουλεύουμε με την εικόνα (κύριο εργαλείο ενός παραμυθά), τη φωνή, τη στάση του σώματος, στοιχεία που ενισχύουν την καλή αφήγηση.

3. Χαλαρώνουμε και γινόμαστε και πάλι παιδιά… ανακαλύπτουμε νέους τρόπους έκφρασης και επικοινωνίας, εμπνεόμαστε, δημιουργούμε

4. Πειραματιζόμαστε με μουσικά οργανα (μπεντίρ,ντέφι,μαράκες,κουδουνια,καλιμπα,σπρινγκ ντραμ κ.λ.π.) και δοκιμαζουμε την χρήση τους κατα τη διαρκεια της αφήγησης μας

5. Εχουμε την ευκαιρία να αναβιώσουμε μία πτυχή της καθημερινότητας του παρελθόντος…την αφήγηση…την παρέα…την επικοινωνία …τη μετοχή στο συναίσθημα του άλλου…
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Διάρκεια 12 εβδομάδες ( ένα 3ωρο την εβδομάδα)
( από 4 Οκτωβρίου 2016 - 10 Ιανουαρίου 2017 )

Οι ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη 04/10/2016 εφόσον δημιουργηθεί τμήμα! Γι αυτό προαπαιτείται εγγραφή από το χώρο μας έως Πέμπτη 29/09/2016.

Τμήματα:
Τρίτη απόγευμα: 18:00 - 21:00
Μέγιστος αριθμός ατόμων: 10

Συντονίστρια/ Παραμυθού: Κατερίνα Κλεάρχου

Κόστος εργαστηρίου: 45 ευρώ/ 4 συναντήσεις + ΦΠΑ απόδειξης

ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΣΟΥ της ΔΩΤΟΚΑΡΤΑΣ!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!
1. Όσοι κάνουν την εγγραφή τους έως 23/9 θα έχουν μια έκπτωση 15% για τις πρώτες 4 συναντήσεις.

2. Όποιος προπληρώσει ολόκληρο το ποσό (και για τους 3 μήνες) έχει επιπλέον 10 ευρώ έκπτωση

Θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση του προγράμματος την Τρίτη 27/09 όπου όσοι κάνουν την εγγραφή τους εκείνη την ημέρα θα έχουν μια έκπτωση 10% για όλη τη διάρκεια του κύκλου!

.....ΠΑΡΟΧΕΣ του χώρου:

Οι συμμετέχοντες του εργαστηρίου κατά την εγγραφή τους, θα λάβουν ένα κουπόνι έκπτωσης ( για να παρακολουθήσουν παράλληλα, μια επιπλέον ομάδα στον χώρο μας! Το κουπόνι έχει ισχύ 6 μήνες από την ημέρα της έγκρισης του.

Όσοι έχουν κουπόνι από προηγούμενο εργαστήρι μπορούν να το εξαργυρώσουν! ΆΝΕΡΓΟΙ και ΦΟΙΤΗΤΕΣ έχουν 10% έκπτωση!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!: Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν αθροιστικά!

Ο χώρος διαθέτει καφέ, τσάι, χυμό και άφθονη δόση γέλιου κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων.

Πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στο
Τηλέφωνα: 6948308008 και 2310960888
e-mail: iasmos.info@gmail.com

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Κατερινα Κλεάρχου – Παραμυθού

Η Κατερινα Κλεάρχου ασχολείται με την αφήγηση παραμυθιού τα τελευταία 5 χρόνια.
Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την μουσική,το θέατρο,την αγιογραφία,τον εθελοντισμό ώσπου συνάντησε το παραμύθι και κατάλαβε ότι αυτός ήταν ο τόπος της.

Από τότε ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι με αφηγήσεις σε σχολεία,παιδικά πάρτυ,δήμους,πολιτιστικούς συλλόγους,μικρές θεατρικές σκηνές,μπαράκια,φεστιβάλ αφήγησης,νοσοκομεία κ.λ.π. Αφηγείται σε μικρούς με την συνοδεία μουσικών οργάνων,εμπλουτιζοντας την αφήγηση με μουσικοκινητικες δραστηριότητες και σε μεγάλους στολίζοντας την αφήγηση με παραδοσιακό τραγούδι.

Παράλληλα εισηγείται βιωματικό σεμιναριο αφηγησης και μυθοπλασίας για εκπαιδευτικους ολων των βαθμιδων,για καλλιτέχνες,γονείς,ξεναγούς αλλα και όποιον θα ηθελε να γνωρισει την τεχνη της αφηγησης.

Και το ταξιδι συνεχίζεται......!


https://www.facebook.com/events/344216339081970/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...