Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Νέο Digital Single από την FM Records: Tasos - "Anna" feat. Thespina Music

Νέο Digital Single από την FM Records: Tasos - "Anna" feat. Thespina Music - Ήδη στην 1η θέση των digital singles της Ελλάδας!!!
                  Tasos - "Anna" feat. Thespina Music
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ: Tasos
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: Thespina Music
ΤΙΤΛΟΣ: "Anna"
. . .
. . .

Τον Τάσο Πέτσα (ή αλλιώς Tasos) τον γνωρίσαμε δισκογραφικά μόλις πέρυσι μέσα από τις επιτυχίες του «Mother Of Mine (Anna)», μία instrumental σύνθεση,  το τραγούδι του «Angel Of Mine» σε συνεργασία με τη Μάνια Βλαχογιάννη και τον Aural Fragment και το «Friend Of Mine» σε remix από τον Lego Boy (Γιάννη Μιχελινάκη) που και τα τρία ανέβηκαν στην #1 θέση των digital singles της Ελλάδας και μπήκαν και στα 200 πρώτα καλύτερα singles της Ευρώπης, μέσα από το πρώτο του άλμπουμ «Heart Of Mine (Anna)».

Αυτή τη φορά επιστρέφει δισκογραφικά με δύο νέα τραγούδια με τη συμμετοχή στα φωνητικά μιας διεθνώς βραβευμένης ελληνοαμερικανίδας μουσικού, της Δέσποινας Πατρώνα (Thespina Music). Το πρώτο track τιτλοφορείται «Anna (Mother Of Mine)», μία piano jazz μπαλάντα που στην ουσία αποτελεί μία δεύτερη εκτέλεση του πρώτου του (instrumental) κομματιού που κυκλοφόρησε πέρυσι, αφιερωμένο στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από την επάρατη νόσο. Όσο για το δεύτερο track που τιτλοφορείται «Anna (Heaven)» είναι μία trip hop piano μπαλάντα στην οποία στίχους έχει γράψει η ίδια ηΔέσποινα Πατρώνα.  Και τα δυο tracks κυκλοφορούν μαζί με τίτλο «Anna» και ήδη από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους ανέβηκαν στην 1η θέση των digital singles της Ελλάδας.
. . .

Tracklisting:

01-Anna (Mother Of Mine) - (feat. Thespina Music)
02-Anna (Heaven) - (feat. Thespina Music)
 . . . 
Κατεβάστε ψηφιακά το "Anna" (feat. Thespina Music):
Ακούστε ψηφιακά το "Anna" (feat. Thespina Music):
Μάθετε περισσότερα για τον Tasos και το "Anna" (feat. Thespina Music):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...