Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Πανσέληνος στο Ποικίλο Όρος


Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η πόλη ζωγραφιά .
θα πεζοπορίσουμε υπό το φως της Πανσελήνου .

Θα έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τη φύση με έναν τρόπο διαφορετικό και πρωτόγνωρο για τους περισσότερους , θα γνωρίσουμε τη φύση και με άλλες αισθήσεις εκτός από την όραση. Θα αισθανθούμε την ευωδιά του χώματος και των φυτών, νοτισμένων από την νυχτερινή υγρασία, και θα αφουγκραστούμε τους ήχους της νύχτας ανάμεσα στα δέντρα. Η θέα από το σημείο όπου θα φτάσουμε είναι μαγευτική. Από πάνω μας θα δεσπόζει η πανσέληνος και μπροστά στα πόδια μας θα απλώνεται όλο το λεκανοπέδιο ,ο Πειραιάς , ο κόλπος της Ελευσίνας , η Πάρνηθα .Ετοιμαστείτε για μαγευτικές εικόνες.
Η διαδρομή είναι εύκολη , και προσιτή σε όλους. Είναι κυκλική και έχει διάρκεια περίπου δυο ώρες . Η συνολική απόσταση είναι περίπου πέντε χιλιόμετρα.
Τα παιδιά πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύονται από ενήλικο. Όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει μαζί του και τους τετράποδους φίλους μας , με το λουράκι τους .. απαραίτητα .

Δεν χρειάζεται να κάνετε κράτηση θέσεων . Πάρτε την παρέα σας και ελάτε να απολαύσουμε την πανσελινο.

Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα ανακτήσουμε δυνάμεις με δροσερή μπυριτσα ..Για όσους επιθυμούν .

Εξοπλισμός ..Σακίδιο ,φακός ,νερό παπούτσια κατάλληλα για πεζοπορία , μπατόν , και πολύ διάθεση ..

Κόστος συμμετοχής .. Η παρέα σας και το χαμόγελο σας .

Οδηγίες πρόσβασης στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας . Σουλίου και Διγενή Ακρίτα … Κηπούπολη . Όσοι έρθουν με δικό τους μέσων , ανεβαίνουμε την Περικλέους από Περιστέρι και όταν συναντήσουμε την Σουλίου κάνουμε αριστερά στο τέλος του δρόμου είναι ο τόπος συνάντησης .Το ίδιο ισχύει και από Ανατολικής Ρωμυλίας (Λακιωτης ,Θηβών) και από Πετρουπόλεως , συναντάμε την Σουλίου και κάνουμε αριστερά . Με τα μέσα μαζικής μεταφοράς από σταθμό μετρό Ανθουπολης παίρνουμε το λεωφορείο Α13 και κατεβαίνουμε στην 12 στάση, και ανηφορίζουμε για περίπου 100 μέτρα την Σουλίου .

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ: 6932967222 – 6936216921 ΝΙΚΟΣ – 6934794834 ΚΑΤΕΡΙΝΑ.

https://www.facebook.com/events/359507178292709/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...