Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Mαριζα Ριζου - Καλοκαιρι 2019

Η Μαρίζα Ρίζου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, 21.30 μ.μ.

Η Μαρίζα Ρίζου συναντά για πρώτη φορά την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών για μια μεγάλη καθολικά προσβάσιμη συναυλία για ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ τα άτομα, με ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και Eνδογλωσσικούς Yπέρτιτλους για K(κ)ωφούς/ές και βαρήκοους/ες.

Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση “Aπλή Μετάβαση” του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο– επίσης από τον επόμενο δίσκο- Ανάμεσα στα άστρα!).

Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε.

Ανάμεσα στα τραγούδια -και όσοι την έχετε ξαναδεί live το γνωρίζετε ήδη- επιφυλάσσονται εκπλήξεις. Μπορεί να μην πει λέξη, μπορεί να μη σας αφήσει σε ησυχία. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Καλή αντάμωση!

Παίζουν οι μουσικοί: Άγγελος Αϊβάζης – κιθάρες/γιουκαλίλι/φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης – τρομπέτα, Γιώργος Κωστελέτος – τύμπανα, Γιώργης Μουχτάρης - κοντραμπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος – πιάνο/επιμέλεια ενορχηστρώσεων

Επιμέλεια ήχου: Αγαπητός Καταξάκης

Φωτισμοί: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

Προσβασιμότητα περιεχομένου
με την πιστοποίηση και επιμέλεια
της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών
-Movement of Disabled Artists:

Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα:
Θεοδώρα Τσαποΐτη

Ενδογλωσσικοί υπέρτιτλοι με στοιχεία που συμβάλλουν παράλληλα στην κατανόηση των ηχητικών σημάτων από Κ/κωφούς/ές και βαρήκοους/ες:
Εμμανουέλα Πατηνιωτάκη

Προγράμματα σε γραφή Braille:
ΚΕΑΤ (Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών)

Προγράμματα σε μεγαλογράμματη γραφή και Qr code.

Προσβασιμότητα χώρου:

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324
press@athens-technopolis.gr , www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο».

Η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων είναι προσβάσιμος χώρος. Σε συνεργασία με την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των ανάπηρων θεατών ως προς τη στάθμευση, την είσοδο/έξοδο, την εξυπηρέτηση και τη συνολική παρουσία τους στον χώρο.
Διατίθενται δέκα θέσεις στάθμευσης για χρήση από αναπηρικά αυτοκίνητα από την Οδό Ιάκχου.

Σηματοδοτημένες θέσεις για χρήση από ανθρώπους με κινητικές – αισθητηριακές και άλλες βλάβες, συνοδούς και εμποδιζόμενα πρόσωπα (ηλικιωμένους/ες, εγκυμονούσες και γονείς με παιδιά σε βρεφικά καροτσάκια, άτομα με προσωρινό τραυματισμό).

Διαγραμμισμένος χώρος στις μπροστινές θέσεις για χρήστες/στριες αναπηρικών αμαξιδίων, αλλά και στο υψηλότερο επίπεδο στα πλάγια.
Τουαλέτες αναπήρων.

Σηματοδοτημένα τραπέζια στις εισόδους και στον χώρο του αναψυκτηρίου δίπλα στην κύρια είσοδο, για την εξυπηρέτηση αναπήρων και εμποδιζόμενων προσώπων.

Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι με τους χρήστες/-στριες τους.

Τιμές εισιτηρίων Προπώλησης:
Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€

https://www.viva.gr/tickets/music/texnopolis/mariza-rizou/

Τιμές εισιτηρίων Ταμείου:
Εισιτήρια αναπήρων και συνοδών: 10€

Οργάνωση Παραγωγής:
ΜENTA ART EVENTS Λανίτη 4 Αθήνα 11363
Τηλέφωνο: 210 8617577
e-mail: info@menta3.com
www.menta3.com

Ισότιμη πρόσβαση στο θέατρο και στη μουσική
για ΟΛΕΣ, ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ τα άτομα.
Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών
- Movement of Disabled Artists

Επικοινωνία μέσω SMS για θέματα προσβασιμότητας: 6981940224 (Menta Art Events)

Viva Spots: WIND, EKO, ΒP, METRO & My Market, Shell, SEVEN SPOTS, RELOAD, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος, Viva Spot Τεχνόπολη, Yoleni's

https://www.facebook.com/events/877572412581369/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...