Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Εκδόσεις Κέφαλος: Επετειακή ποιητική συλλογή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821

 


ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΠΑΝΕΚΔΟΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη λογοτεχνική οικογένεια των Εκδόσεων Κέφαλος που αγκαλιάσατε την επετειακή ποιητική συλλογή για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, του εκδοτικού μας οίκου, την οποία έγραψε ο εξαίρετο και πολυβραβευμένος ποιητής και φιλόλογος: Παναγιώτης Κουμπούρας. Μόλις σε διάστημα 4 μηνών εξαντλήθηκε η 1η Έκδοση και κυκλοφορεί πλέον η 2η!
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ
1821: 200 ΧΡΟΝΙΑ... ΔΙΧΟΝΟΙΑ
(δοκίμια, ποίηση)
ISBN: 978-618-85263-3-4
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 12,72€
ΤΙΜΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ: 6,36€
«Αυτό τον λόγο θα σας πω δεν έχω άλλον κανένα, μεθύστε με τ’ αθάνατο κρασί του ‘21!» Σα μεθυσμένοι, παραλογισμένοι απ’ το κρασί της ασέβειας και της διχόνοιας αντιμετωπίζουμε για άλλη μια φορά το ένδοξο και τραυματικό συνάμα, μα και τόσο διδακτικό για όλους μας ‘21. Ερίζαμε για τη βια ή τη βία του Ύμνου εις την Ελευθερίαν, λες και η Λευτεριά -όχι μόνον των Ελλήνων αλλά κάθε λαού- χαρίσθηκε ποτέ χωρίς βιασύνη, εγρήγορση, αποφασιστική ετοιμότητα και χωρίς βίαιο, ωμό και αδυσώπητο αγώνα αυτοθυσίας. Ερίζουμε, αδαείς και ασεβείς, πάνω από τα ιερά και τα όσια λείψανα της εθνικής μας παρακαταθήκης. Αν εν έτει 2021 δεν έχουμε ξεκαθαρίσει ακόμη ως λαός και ως έθνος το ιδεολογικό και κοινωνικό πλαίσιο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και διχογνωμούμε ως προς την Αλήθεια και τον μύθο του ‘21, τότε αυτοκατάκριτα αγνοούμε την παραίνεση του εθνικού μας ποιητή: «Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένα έθνη αληθινά αν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει Λευτεριά.» (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
Κυκλοφορεί με έκπτωση 10% και στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο: www.ekdoseiskefalos.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...