Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Καλοκαιρινό Θεατρικό εργαστήρι t.art


 Ένα καλοκαιρινό θεατρικό εργαστήρι δημιουργείται! Στόχος είναι να μπορέσουμε να εκφραστούμε, να ξαναβρούμε τη χαρά της δημιουργίας, να αφήσουμε τα εκφραστικά μας μέσα ελευθέρα, να δημιουργήσουμε έναν χώρο και μία ομάδα όπου θα αισθανόμαστε ασφαλείς να κάνουμε λάθη.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παίξουν και να εκφραστούν, δεν χρειάζεται να έχεις καμία προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο. Χρειαζόμαστε μόνο θέληση και καλή ενέργεια.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν με ασκήσεις ομαδικότητας, ασκήσεις θεατρικών και κινησιολογικών αυτοσχεδιασμών, ασκήσεις κλοουν, ρυθμού, λόγου, φωνής, ασκήσεις εμπιστοσύνης, χαλάρωσης κ.α.
Το εργαστήριο είναι ανοιχτό σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παίξουν και να εκφραστούν, δεν χρειάζεται να έχεις καμία προηγούμενη εμπειρία στο θέατρο. Χρειαζόμαστε μόνο θέληση και καλή ενέργεια.
↠Ημέρα και ώρα: Τετάρτη 19:00- 21:00 30/6- 28/7
Απαραίτητη η κράτηση θέσης!
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:
Tel: 6942780707(Άρτεμις ) & 2130 882955-6983228336
fb/insta: t.art & omikron3artspace
email: omikron3artspace@gmail.com
Με το πέρας του εργαστηρίου δίνεται Βεβαίωση Συμμετοχής
↠Σύμφωνα με ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΒΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ-ΑΚΡΟΑΜΑΤΩΝ έτσι όπως δημοσιευθήκαν από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ η OMIΚΡΟN 3 Artspace τηρεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής.
(περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ: https://www.facebook.com/omikron3artspace)
↠Συντονιστές ομάδας Άρτεμις Δούρου & Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
↠Η Άρτεμις Δούρου Γεννήθηκε το 1992, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Δήλου Δήμητρας Χατούπη, είναι επί πτυχίω φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών και ιδρυτικό μέλος της ομάδας t.art . Έχει συνεργαστεί ως περφόρμερ και ηθοποιός με τους Έλενα Αντωνίου "Mainstage" Φεστιβάλ νέων χορογράφων Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Ιδρύματος Ωνάση, Νίκο Ναυρίδη, Παυλίνα Ανδριοπούλου, Ολύβια Θανάσουλα " The artist on the Composer" στην Εθνική Λυρική Σκηνή, Pere Faura "Sweet Fever" Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Φίλιππο Μέντες Λάζαρη, Esther Andre Gonzales, Florian Frei, τις ομάδες Beatroots(το ημερολόγιο του Αζόρ σκηνοθεσία Καλλιόπη Μανδρέκα Bob theatre Festival) Art in (E)motion(Ιταλία ARTE.rie Festival) με τις ομάδες Nomadaways (Βερολίνο “Carnival of Culture” και στο Cabuwazi Social Circus και Γαλλία Θέατρο Δρόμου) κ.α.
Εργάστηκε ως Circus Trainer για παιδιά και ενήλικες στο Cabuwazi Social Circus Berlin όπου δίδασκε βασικές τεχνικές του τσίρκου. Από το 2015 μέχρι και σήμερα συντονίζει θεατρικά εργαστήρια για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Κώστα Φιλίππογλου, Ακύλας Καραζήση, Γιάννη Σκουρλέτη, την Esther Andre Gonzales, τον Παναγιώτη Κόκκορη, την Gozde Atallay Kokkoris, την Αλεξάνδρα Καζάζου, την Szamosi Judit κ.α.
↠Κωνσταντίνος Ανδρικόπουλος
Γεννήθηκε το 1985 στο Αίγιο Αχαϊας, αποφοιτος του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν(2013), πτυχιούχος του τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας & Μουσειολογίας του Ιόνιου Πανεπιστήμιου(2019) και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σχολή Καλών Τεχνών στο πρόγραμμα «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική πράξη και Διδακτική». Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στο Θέατρο Τέχνης, Θέατρο Olvio, Τεχνοχώρος Cartel, κ.α, έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Δ.Δεγαϊτη, Λένα Κιτσοπούλου, Μ. Παπαδημητρίου, Ν. Ανδρουλάκη, Α.Αλάτση κ.α. Ως σκηνοθέτης έχει γράψει και σκηνοθετήσει το έργο Άτιτλη Βία(2013), όπου και κέρδισε το 1ο Βραβείο Scratch night Bob theatre Festival στο Bios. Το 2014-2015 έκανε την πρώτη του Έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Block” στον πολυχώρο Πολύτεχνο στην Κέρκυρα. Το 2016 εργάστηκε για ένα χρόνο στο Βερολίνο ως εκπαιδευτής βασικών τεχνικών θεάτρου δρόμου και τσίρκου στο Cabuwazi Social Circus. Από το 2017 έως σήμερα εργάζεται ως εμψυχωτής των δημιουργικών δράσεων στην ΑΡΣΙΣ στο Κέντρο Υποστήριξης Νέων. Έχει εκπαιδευτεί από την ΑΡΣΙΣ, μέσω των εκπαιδευτικών εγχειριδίων Compass και Compasito,για δράσεις ευαισθητοποίησης νέων στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...