Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ //ΓΑΛΑΤΣΙ


 Η θεατρική ομάδα “The Young Quill” παρουσιάζει την μουσικοθεατρική παράσταση «Η ιστορία ενός μονόφθαλμου» σε σκηνοθεσία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου.

Μια μουσικο/θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια. Ταξιδεύουμε στον κόσμο του μύθου με οδηγό την ενδέκατη ραψωδία της Οδύσειας του Ομήρου και τον Ερωτικό Πολύφημο του ποιητή Θεόκριτου του Συρακούσιου.
O Κύκλωπας Πολύφημος - που στην παράσταση εμφανίζεται με τη μορφή μίας γιγάντιας μαριονέτας - διηγείται στην αγαπημένη του Γαλάτεια τη συνάντηση του με τον πολυμήχανο Οδυσσέα, και όπως εμείς ακούμε την ιστορία του, ο μονόφθαλμος ήρωας την ξαναζεί όλη από την αρχή! Μεταβαίνουμε στον κόσμο του μύθου!
ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ
Χριστίνα Κωστέα (Κύκλωπας), Τάσος Λέκκας (Οδυσσέας), Κώστας Κουτρούλης (Σύντορφος Α), Τρύφωνας Ζάχαρης (Σύντροφος Β), Άγγελος Αγγέλου (σολίστ λαούτου & Σύντροφος Γ), Αλεξάνδρα Μικρούτσικου (ακορντεόν & Σύντροφος Δ)
Θεατρική μεταφορά: Ομάδα The Young Quill
Σκηνοθεσία: Αικατερίνη Παπαγεωργίου
Εικαστική εγκατάσταση & Ενδυματολογική επιμέλεια: Αλέγια Παπαγεωργίου
Σύνθεση μουσικής: Αλεξάνδρα Μικρούτσικου
Χορογραφία: Χρυσηίς Λιατζιβιρή
Σχεδιασμός φωτισμού: Κωστής Μουσικός
MONDAY, JULY 26, 2021 AT 9 PM UTC+03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...