Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Ρεσιτάλ Πιάνου με τον Δημήτρη Παπακυριαζή


 Ο Δημήτρης Παπακυριαζής σε ένα προσωπικό ρεσιτάλ πιάνου με έργα των: D. Scarlatti, F. Liszt, S. Prokofiev, G. Gershwin & Δ. Μητρόπουλου.

Στο δεύτερο πιάνο συνοδεύει ο Μιχάλης Παπαγεωργίου.
Είσοδος Ελεύθερη.
Γεννημένος το 2002, ξεκίνησε τα μαθήματα πιάνου στο Αθηναϊκό Ωδείο σε ηλικία 8 ετών με τη πιανίστα και μουσικοπαιδαγωγό, Εύη Μαρινάκη. Για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2012 και 2013 συμμετείχε στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς της Χ.Ο.Ν. όπου απέσπασε το Α' Βραβείο στην κατηγορία του. Επίσης, τις ίδιες χρονιές συμμετείχε σε σεμινάρια-διαγωνισμούς με τη διακεκριμένη μουσικό Aline Artignan, Art Director Festival Marais-Paris, όπου απέσπασε Α' Βραβείο στην κατηγορία του. Το 2019 συμμετείχε στον 34ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. όπου απέσπασε Α' Βραβείο στην Γ' Κατηγορία. Τον Νοέμβριο του 2021 συμμετείχε στον διαγωνισμό πιάνου της UNESCO στην κατηγορία ενηλίκων. Τον Ιούνιο του 2019 πήρε το Πτυχίο Πιάνου με βαθμό Αριστα. Τον Ιούνιο του 2021 πήρε το Δίπλωμα Πιάνου με βαθμό Αριστα και Α' Βραβείο. Παράλληλα, έχει λάβει με Διάκριση τα Grade 5, 6 και 8 στο πιάνο από το London College of Music.
Έχει πάρει ενεργά μέρος σε σεμινάρια-masterclasses πιάνου με τους Aline Artignan, Lilia Boyadjieva, Παύλο Γιαλλουράκη, Μαρτίνο Τιρίμο και Δημήτρη Τουφεξή. Από τον Νοέμβριο 2021 ξεκίνησε κύκλο σπουδών με την διεθνούς φήμης πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου. Έχει συμμετάσχει σ'έναν μεγάλο αριθμό συναυλιών ως πιανίστας, σε καλλιτεχνικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ίδρυμα Θεοχαράκη, το Ηρώδειο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, ο Φιλολογικός Σύλλογος "Παρνασσός",το θέατρο "Άννα και Μαρία Καλουτά", το Μουσείο Μπενάκη και το θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών.
Τον Δεκέμβριο του 2021, έλαβε μέρος στην συναυλία-αφιέρωμα σε νέους καλλιτέχνες που διοργάνωσε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχικού:" Η ΕΥΤΕΡΠΗ". Από τον Σεπτέμβριο του 2020 συνοδεύει την τάξη Μονωδίας της διεθνούς φήμης Σοπράνο Σόνιας Θεοδωρίδου στο Αθηναϊκό Ωδείο. Είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα "Διοίκηση Επιχειρήσεων" και κάτοχος των πτυχίων ECCE και ESB της αγγλικής γλώσσας και Goethe-Zertifikate B1 της γερμανικής γλώσσας. 
SUNDAY 5/6 AT 8 PM – 10 PM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...