Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΥ / STEINBECK JOHN

 
Ένα οδοιπορικό στην Αμερική

🇺🇸 της δεκαετίας του 1960 μέσα από την μοναδική ματιά του Τζον Στάινμπεκ. Το ταξίδι του συγγραφέα με το ειδικά διαμορφωμένο ημιφορτηγό του τον Ροσινάντε και τη συντροφιά του γαλλικού του κανίς, Τσάρλι αποτελεί ένα λογοτεχνικό ταξιδιωτικό ημερολόγιο και μια αυτοβιογραφική ενδοσκόπηση στην καρδιά της Αμερικής με ζωντανές περιγραφές, υπέροχες διαδρομές και απρόσμενες συναντήσεις μέσα από το δικό του ξεχωριστό ύφος.
🔸 Διασχίζοντας σχεδόν σαράντα πολιτείες, ξεκινώντας από τον Βορρά και καταλήγοντας στη Νέα Υόρκη, ο Τζον Στάινμπεκ έρχεται αντιμέτωπος με την ίδια την Αμερική σε μια εποχή αναταραχών και φυλετικών εντάσεων καθώς παράλληλα και με την ιδιαίτερη μορφή της αμερικανικής μοναξιάς που συναντά σχεδόν παντού αλλά και την απροσδόκητη καλοσύνη των ξένων.
👉 Στο κύκνειο άσμα του ο Τζον Στάινμπεκ, μας αποκαλύπτει τους συλλογισμούς του πάνω στην ταυτότητα της αληθινής Αμερικής, παραμένοντας επίκαιρος όσα χρόνια κι αν περάσουν.
✅ Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και στην ιστοσελίδα μας www.epbooks.gr : https://www.epbooks.gr/.../logote.../taxidia-me-ton-charlie/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...