Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Απογεύματα στο Μουσείο Ακρόπολης


 ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Απογεύματα στο Μουσείο Ακρόπολης
Οι αρχαιολόγοι του Μουσείου σας περιμένουν κάθε Παρασκευή απόγευμα σε έναν γοητευτικό περίπατο στις αίθουσες της μόνιμης έκθεσης, για να γνωρίσετε μαζί τους τις συναρπαστικές ιστορίες που κρύβουν οι θησαυροί των συλλογών του.
Ο περίπατος διαμορφώνεται κάθε φορά με βάση τα δικά σας ενδιαφέροντα, ενώ η χρήση ποικίλων εποπτικών μέσων, όπως φωτογραφίες, σχέδια και αναπαραστάσεις, αλλά και οι στάσεις στις ψηφιακές και πειραματικές εφαρμογές που εμπλουτίζουν την έκθεση, υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία.
📅 Kάθε Παρασκευή, στις 8 μ.μ.
⏰ 90 λεπτά
🎤 Ελληνικά
📝 Εγγραφές γίνονται την ημέρα της παρουσίασης στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Έως 30 επισκέπτες ανά παρουσίαση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
✅ Η χρήση προστατευτικής μάσκας (δεν παρέχεται από το Μουσείο) και ατομικής ακουστικής συσκευής whisper (παρέχεται από το Μουσείο) είναι υποχρεωτική. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα μέτρα υγειονομικής προστασίας 👉 https://www.theacropolismuseum.gr/metra-ygeionomikis...
🎫 Απαραίτητη προϋπόθεση η έκδοση εισιτηρίου γενικής εισόδου. 

Acropolis Museum - Μουσείο Ακρόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΚΗΠΟΣ: Νεφέλη Φασούλη // Αντώνης Απέργης

  Το Σάββατο 18 Μαΐου, η ομάδα του “Κήπου” ενώνεται για μία σπάνια φορά στη σκηνή του Ίλιον plus για να σας παρουσιάσει τα τραγούδια του και...