Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΆΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑRT SPECE ΤΟΥ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗ

Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Άρωμα Πολιτισμού και Τέχνης στην αίθουσα 
Αrt Spece
του Δεληολάνη

Με γνώμονα το κέφι, τη χαρά, το γλέντι και την αισιοδοξία , ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, πραγματοποιεί μια νέα εικαστική παρέμβαση με θέμα τις ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2014.
Η ομαδική έκθεση, γίνεται στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού , από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιά και σε συνεργασία με τους Πολυχώρους Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ» (Λεωφόρος Συγγρού 100-Αθήνα-απέναντι από το Φιξ). Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19.30μ.μ., στο φιλόξενο περιβάλλον της αίθουσας Τέχνης «Αrt Space» ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ. 
Η φαντασία και η χαρά θα αποτελέσουν οδηγό, για τους καλλιτέχνες, ώστε να ζωγραφίσουν έργα εμπνευσμένα από την περίοδο της Αποκριάς, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
Τα χαμόγελα, η καλή διάθεση και βέβαια οι ξεχωριστές δημιουργίες των ζωγράφων, θα ξετυλίξουν το γαϊτανάκι της Αποκριάς.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, τόνισε, ότι η σημαντική και ουσιαστική συνεργασία με την «Art Space ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ», που έχει ξεκινήσει, συνεχίζεται ανελλιπώς και με επιτυχία, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στα πολιτιστικά δρώμενα.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 4 Μαρτίου 2014, ημέρα Τρίτη. Ώρες Λειτουργίας της έκθεσης : καθημερινά επί 24ωρου. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων 210-4110678, 210-4179797 (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1- Νίκαια, Περιβολάκι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...