Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ‏

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ
ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Ο Καθηγητής Μαθηματικών και Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Περιστερίου και άμεσος Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, κ. Γεώργιος Βαθιώτης ορίστηκε, πριν από λίγες ημέρες, Διευθυντής των Κοινωνικών Φροντιστηρίων των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης ανακοίνωσε τον ορισμό ως Διευθυντή του κ. Βαθιώτη στον συγκεκριμένο Τομέα τονίζοντας χαρακτηριστικά "Ο κ. Βαθιώτης είναι ένας εξαίρετος Επιστήμων και έχει δημιουργήσει στο δήμο Περιστερίου ένα ολοκληρωμένο Δίκτυο Κοινωνικών Φροντιστηρίων σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου. Έχουμε όραμα συνεργασίας για να ενισχύσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Φιλοδοξούμε να ενισχυθεί το Δίκτυο των Κοινωνικών Δομών που έχει δημθιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με τους δήμους Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος καθώς και Κορινθίων και να εξελιχθούν σε ένα Σύγχρονο και πλήρες Δίκτυο Αλληλεγγύης σε όλη τη χώρα".
Τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων
Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1 Νίκαια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...