Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΚΙΒΩΤΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ,«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ» ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΝΙΚΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί στην Παρουσίαση του Παιδικού Θεατρικού Έργου «Ταξίδι στην Ανταρκτική» από την Θεατρική Ομάδα «Κιβωτός Ονείρων», που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Τράπεζας Χρόνου την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 16:00 στο κτήριο των μόνιμων κοινωνικών Δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας της Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Αγ. Ιωάννης Ρέντη» (Κοτυώρων 35, Νίκαια, 2ος Όροφος).
Πρόκειται για ένα Θεατρικό Έργο που επιφυλάσσει αμέτρητες εκπλήξεις για τα παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών των Κοινωνικών Δομών καθώς οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν την Θεατρική Ομάδα «Κιβωτός Ονείρων» σε ένα μαγικό ταξίδι στην Ανταρκτική!
«Η ψυχαγωγία, ως αγαθό πρώτιστης ανάγκης είναι στις προτεραιότητες του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Έτσι με δική μας πρωτοβουλία, με επίκεντρο το παιδί και τις ανάγκες του, έχουμε δημιουργήσει μέσα στις Κοινωνικές Δομές αντιμετώπισης της φτώχειας ειδικούς τομείς όπως παιχνιδοθήκη, παιδική βιβλιοθήκη, παιδική ιματιοθήκη και χώρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών. Στα πλαίσια των δράσεων με σκοπό την φροντίδα των παιδιών των ωφελούμενων οικογενειών, το «Ταξίδι στην Ανταρκτική» έρχεται να μεταφέρει τους λιλιπούτειους φίλους μας σε ένα ονειρικό περιβάλλον γεμάτο αισιοδοξία αλλά και διδάγματα που θα τους συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή» τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και Βόρεια Αμερική Ιωάννης Μαρωνίτης.
Συντελεστές Παράστασης
Κείμενο: Πέτρος Καφαντόγιας
Μουσική - Στίχοι: Πέτρος Καφαντόγιας
Επιμέλεια σκηνικού, κουστούμια: Πέτρος Καφαντόγιας
Γεωργία Τσικούρη
Χορογραφίες: Bolero dance Καθηγητής - Κωνσταντίνος Μενούνος
Φωτογραφία: Ράνια Κλουκίνα
Μακιγιάζ: Νάσια Ξύστρα
Επιμέλεια ταχυδακτιλουργικών: Oscar entertainment (Θοδωρής Παπαιωάννου)
Χορηγός σκηνικού: Aixmi Graphics
Παίζουν: Γλάρος ο Πέτρος Καφαντόγιας
Πιγκουΐνος η Γεωργία Τσικούρη

Η Παρουσίαση του Θεατρικού Έργου θα στηριχθεί από τους εργαζόμενους του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.
Διαβάστε περισσότερα: http://unescopireas.gr/…/96-2014-0…/2142-2014-11-17-23-26-24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...