Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ «ΛΥΚΟΦΩΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ‏

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
   Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ» του συγγραφέα Ευρύνοου (Αναστάσιος Χατζησπυρίδης), από τις Εκδόσεις Λυκόφως, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19.00μ.μ. Η εκδήλωση θα γίνει στο κτίριο του Ελληνικού ICOMOS, όπου φιλοξενείται ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων – Πειραιώς 73, Γκάζι. Η παρουσίαση του βιβλίου τελεί υπό την αιγίδα του ελληνικού τμήματος ICOMOS.

Την παρουσίαση του βιβλίου θα κάνουν ο συγγραφέας Όμηρος Αβραμίδης, ο συγγραφέας του βιβλίου Ευρύνοου (Αναστάσιος Χατζησπυρίδης) και ο εκδότης – συγγραφέας Αβέρκιος Λουδάρος.
 Δώδεκα πρόσωπα, διαφορετικής εθνικότητας, άγνωστα μεταξύ τους και με ιδιαίτερες ικανότητες καλούνται από κάποιες οντότητες να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι. Μυθικά πλάσματα παρεμβαίνουν και βοηθούν τους δώδεκα ήρωες να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους και να συναντηθούν σε συγκεκριμένη τοποθεσία, όπου θα ενημερωθούν για το τι πρέπει να γίνει ώστε να διασωθεί το ανθρώπινο είδος που έχει πάρει την κατηφόρα. Τότε, παρουσία της θεάς, συμβαίνει κάτι μοναδικό πάνω στη Γη.  
 «Το βιβλίο λειτουργεί αφυπνιστικά για τον άνθρωπο που έχοντας ρίξει το βάρος στην απόκτηση υλικών αγαθών και υποτιμώντας τις αξίες, που διδάσκει η μάνα φύση, οδηγεί τον πλανήτη μας προς την καταστροφή| τόνισε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.         
 Το βιβλίο αποτελεί ένα παραμύθι για μικρά και μεγάλα παιδιά, που θίγει με πρωτότυπο τρόπο και εντέχνως το θέμα της επαπειλούμενης καταστροφής του πλανήτη.
 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...