Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΝΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ TΩΝ KOINΩNIKΩΝ ΔOMΩN ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, διοργανώνουν εκδήλωση προς τιμήν των Αστυνομικών - Αθλητών που έχουν επιτύχει διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
 Στόχος της εκδήλωσης, είναι η ανάδειξη του κοινωνικού και αθλητικού έργου της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και η προβολή και ενίσχυση των Μόνιμων Κοινωνικών Δομών - Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς & Νήσων με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού.
 Οι δυο μεγάλοι φορείς συναντιούνται τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής - Δημητρίου Βικελά, 52 Χαλάνδρι - ΤΚ. 15233. 
Ώρα έναρξης: 7:00μμ 
Ώρα προσέλευσης: 6:45μμ

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κος Αλέξης Κωστάλας.
Την εκδήλωση θα στηρίξουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας «Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...