Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Barre Astié

Barre Astié
Barre Astié για όλους!
Με μαθήματα, διαλέξεις, εργαστήρι χορογραφίας και προβολές, η Barre Astié συστήνεται στο ευρύ κοινό σε ένα μίνι 2ημερο φεστιβάλ.
Η μέθοδος άσκησης, δημοφιλής στους χορευτές, απευθύνεται και σε όλους όσοι ζητούν άριστη φυσική κατάσταση και ένα σώμα δυνατό και υγιές που κινείται με αρμονία. Κάντε ένα δώρο ζωής και κίνησης στον εαυτό σας!

Τι είναι η Barre Astié
Είναι ένα μάθημα εκγύμνασης που διαθέτει την αισθητική και τις αξίες του χορού. Η Barre Astié είναι σωματική μέθοδος και δημιουργήθηκε από τον Alain Astié, χορευτή και δάσκαλο χορού, με στόχο να προσφέρει σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες τα οφέλη ενός χορευτικού μαθήματος.
Με την Barre Astié, ο Alain Astié προτείνει μια ολοκληρωμένη σύνθεση ασκήσεων που βασίζονται στην τεχνική του κλασικού και του σύγχρονου χορού. Οι ασκήσεις γίνονται κυρίως στο έδαφος και είναι απολύτως ασφαλείς και αποτελεσματικές ακόμη και για τους αρχάριους των μεγαλύτερων ηλικιών.
Η Barre Astié είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ιαπωνία, η οποία μάλιστα διαθέτει σήμερα περισσότερα από 50 κέντρα διδασκαλίας της μεθόδου. Στην Ελλάδα, η μέθοδος διδάσκεται εδώ και 25 χρόνια από τον ίδιο το δημιουργό της, ενώ από το 2011 διδάσκεται -εκτός από την Αθήνα- και στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη Λάρισα, στον Βόλο και στα Γιάννενα από πιστοποιημένες καθηγήτριες Barre Astié.
Ντορέτα Λινάκη   http://www.debop.gr/
Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου, Λ. Βουλιαγμένης και Ιωάννου Μεταξά 4
14.03.2015 - 15.03.2015
Σα, Κυ: 10:00 - 20:00
€20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...