Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες η εκπληκτική διεθνή Έκθεση Εικαστικών που διοργανώνει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος και Καραολή Δημητρίου 29 – Παλιό Ταχυδρομείο).
«Δημιουργοί που ασχολούνται με κάθε μορφή τέχνης, όπως ζωγραφική, αγιογραφία, φωτογραφία, γλυπτική, εικαστικό κόσμημα και με την κατασκευή αντικειμένων, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό το έργο τους. Οι παρευρισκόμενοι περιηγήθηκαν στον χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού και θαύμασαν τις μοναδικές δημιουργίες των καλλιτεχνών» υπογράμμισαν σε κοινή δήλωσή τους ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA), για Ευρώπη και Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» κ. Στέλιος Μαρούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...