Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΣΩΣΙΒΙΑ: 27 χορευτές & 9 μουσικοί αυτοσχεδιάζουν για τους πρόσφυγες

ΣΩΣΙΒΙΑ: 27 χορευτές & 9 μουσικοί αυτοσχεδιάζουν για τους πρόσφυγες
Ανταποκρινόμενοι στην πιο ισχυρή μεταναστευτική ροή που έχει δεχθεί η χώρα τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα χορευτών και μουσικών υπό την αιγίδα του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού (Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ.), διοργανώνουν σε μια βραδιά 3 παραστάσεις αυτοσχεδιασμού με τον τίτλο «Σωσίβια» στο Rabbithole με στόχο την οικονομική ενίσχυση των δομών που λειτουργούν υποστηρικτικά για το πλήθος προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί σε σημεία εισόδου-εξόδου της χώρας .
Αρθρωμένη σε τρία μέρη η βραδιά, θα περιλαμβάνει τρεις διαδοχικές παραστάσεις αποτελούμενες από 9 χορευτές και 3 μουσικούς. Κάθε παράσταση πατάει σε μια συγκεκριμένη αυτοσχεδιαστική δομή, είναι in situ διαμορφώσιμη και έχει διάρκεια 45 λεπτών.
Τα έσοδα της βραδιάς θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν ανάλογα με την περιοχή που εκείνη τη περίοδο θα έχει ανάγκη. Την έρευνα γύρω από τη χαρτογράφηση των δομών υποστήριξης που μέχρι τώρα υπάρχουν έχουν αναλάβει το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ. από κοινού με την ομάδα της διοργάνωσης.

Σταυρούλα Πανοπούλου  www.debop.gr

Rabbithole, Γερμανικού 20, Μεταξουργείο
21.12.2015
Δε: 20:00
ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ €4, €5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...