Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Έλα να ζωντανέψεις το Αστέρι σου!

Έλα να ζωντανέψεις το Αστέρι σου!
Έλα κι εσύ να ζωντανέψεις το Αστέρι σου! Να σχεδιάσεις και να συνθέσεις τις δικές σου εικόνες και με τη βοήθεια έμπειρων animators να φτιάξεις τις πρώτες σου δημιουργίες ψηφιακών κινουμένων σχεδίων!

Ο δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Η Αθήνα γιορτάζει», θα πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας (Athens Digital Arts Festival), αυτό το παιδικό εργαστήριο δημιουργίας κινούμενης εικόνας (animation), στην Πλατεία Κοτζιά.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εορταστικού περιεχομένου για παιδιά ηλικίας 6 – 10 ετών, ειδικά διαμορφωμένο για τις μαθησιακές ανάγκες και την ηλικία τους. Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να γνωρίσουν τον ψηφιακό πολιτισμό μέσα από την άμεση επαφή τους με ψηφιακές μορφές τέχνης, όπως το animation.

* Στα εργαστήρια διάρκειας 25'-30', θα συμμετέχουν ομάδες των 15 παιδιών.
* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 6992793275.

Μαρία Σπανουδάκη            www.debop.gr

Πλατεία Κοτζιά, Αθήνα
26.12.2015 - 01.01.2016
Καθημερινά: 10:00-18:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...