Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

The Christmas Factory 3!

The Christmas Factory 3!
Ο Νοέμβρης κοντεύει να μας αποχαιρετίσει και το χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει ήδη έρθει! Σε λίγες μέρες καλωσορίζουμε μία από τις πιο αγαπημένες συνήθειες αυτής της πόλης που περιμένουμε πώς και πώς! Το Christmas Factory έρχεται να γεμίσει για ακόμη μία χρονιά τους χώρους της Τεχνόπολις αλλά και τις μέρες μας, καθώς οι φετινές δραστηριότητες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά! Μια ιδέα για όσα μπορείς να δεις παρακάτω αλλά για πλήρη ενημέρωση, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα τουChristmas Factory γιατί σε περιμένουν πολλά!!
 
Διαδραστικά εργαστήρια στο Santa’s House by Coca-Cola
- Γράμμα στον Αη Βασίλη. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται το σπίτι του Άη Βασίλη για να του παραδώσουν το γράμμα που έχουν γράψει στο Ταχυδρομείο, να συνομιλήσουν μαζί του αλλά και να φωτογραφηθούν αγκαλιά. Μοιράζοντας τη χαρά των Χριστουγέννων σε ακόμα περισσότερο κόσμο, οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γράψουν μια γιορτινή ευχή για τους αγαπημένους τους.
- Κατασκευή της μεγαλύτερης κουβέρτας για όλα τα παιδιά: Με την τεχνική του Αργαλείου τα παιδιά μαθαίνουν την παραδοσιακή τέχνη και στη συνέχεια σε ειδικά κάδρα διαστάσεων 1,00 Χ 1,00 τα  παιδιά με διάφορα υφάσματα, πλέκουν την κουβέρτα μαθαίνοντας ταυτόχρονα να δουλεύουν ομαδικά. Στο χώρο θα υπάρχει και ένας παραδοσιακός αργαλειός για διακόσμηση και ενημέρωση.
 
Διαδραστικά εργαστήρια Toys Factory
- Ταχυδρομείο... Τα παιδιά γράφουν το κλασικό γράμμα στον Αη Βασίλη όμως δεν το ταχυδρομούν φέτος αλλά ... το δίνουν τα ίδια στον Αη Βασίλη!
- Εμείς τα Καλικαντζαράκια…. Έχετε κι εσείς την εντύπωση πως τα καλικαντζαράκια είναι άσχημα, κακά και παράξενα; Εμείς ξέρουμε πως είναι έξυπνα, σκανταλιάρικα και χαρωπά. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί την αλήθεια για τους καλικάντζαρους μέσα από ένα θεατρικό παιχνίδι  γεμάτο αστείες δραστηριότητες.
- Παιχνίδια στη χώρα του Αη Βασίλη...Τα ξωτικά, οι καλικάντζαροι, τα αστέρια των γιορτών  και οι νεράιδες των παραμυθιών κάθε μέρα που τελειώνουν τις δουλειές τους μαζεύονται για να παίξουν όλοι μαζί τα παιχνίδια της παρέας. Οι βοηθοί του Αη Βασίλη και το ξωτικό που είναι υπεύθυνο για να είναι χαρούμενα όλα τα παιδιά, μας ζήτησε να φτιάξουμε στολίδια για να τα μοιράσει στα παιδιά που δεν θα μπορέσουν  φέτος να στολίσουν το χώρο τους και το δέντρο τους.
Διαδραστικά εργαστήρια Sweet Factory
Το πιο λαχταριστό Εργοστάσιο στεγάζεται εδώ και σας περιμένει γιορτινό και λαμπερό. 5 καταστήματα συνθέτουν την Γλυκιά Αγορά μας και συναγωνίζονται σε χάρη και νοστιμιά! Στον ίδιο χώρο θα βρείτε ένα Εργαστήρι χειροτεχνίας, το Φιλανθρωπικό Bazaar by NOYNOY και ένα Coffee Shop για την απαραίτητη στάση σας. Δίπλα στην Γλυκιά Αγορά βρήκε την θέση του και το E-Factory! Πώς θα σας φαινόταν να βιντεοσκοπήσετε την χριστουγεννιάτικη ευχή σας και να τη στείλετε σε όποιον επιθυμείτε; Ελάτε στο e-factory και μέσω του site www.thechristmasfactory.gr, στην ενότητα online ευχές, ανεβάστε την ευχή σας στο Facebook, στο Twitter ή στο Instagram σας ή αν προτιμάτε, στείλτε τη με ένα email σε όποιον επιθυμείτε!!!
 
Καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Το Σύνολο του καλλιτεχνικού προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί σε όλον τον χώρο του “Τhe Christmas Factory” με βάση την κεντρική σκηνή είναι καθημερινό και συμπεριλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου.
Την φετινή χρονιά το πρόγραμμα θα έχει σαν βάση θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσική από Ωδεία, χριστουγεννιάτικες μπάντες, εμψυχωτικές ομάδες, ιδιαίτερους ξυλοπόδαρους και πολλές μασκώτ.
 Παιχνίδια Fun Park                                                                                  
- Καρουσέλ. Ένα κλασικό Ιταλικό καρουσέλ με υπέροχη θεματοποίηση, περιμένει όλους τους επισκέπτες για βόλτες νοσταλγικές και παραμυθένιες.                  
- Ρόδα η κλασική: Η ψηλότερη ρόδα που έχει μπεί ποτέ στο κέντρο της Αθήνας φτάνει φέτος τα 20 μέτρα και τοποθετείται σε νέο σημείο, μπροστά από το Εργοστάσιο Παιχνιδιών προσφέροντας μοναδική πανοραμική θέα από ψηλά σε όλο το Christmas Factory αλλά και μέχρι την Ακρόπολη  
- Παγοδρόμιo: Το κλασικό παιχνίδι των Χριστουγέννων όπου οι επισκέπτες φορώντας τα παγοπέδιλα τους τρέχουν στον πάγο! Φέτος το παγοδρόμιο μας θα είναι στην Κεντρική Αυλή 300 τ.μ. και σε σχήμα Οκτάγωνου!              
- Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα: Τα κλασικά αυτοκινητάκια προσφέρουν στους επισκέπτες απεριόριστες βόλτες ... και συγκρούσεις!                                         
- Roller Coaster Tornado: Το λέει και το όνομά του! Γρήγορο τρένο, κάνει πολλές στροφές και προσφέρει άφθονη διασκέδαση μαθαίνοντας στους επισκεπτες πώς είναι να ...πετάς με το έλκηθρο του Άη Βασίλη!       
- Μπαλαρίνα: Παιχνίδι για όλες τις ηλικίες                   
- Κλασικό Τρένο: Το αγαπημένο τρένο του «The Christmas Factory» που ξεχώρισε στις προτιμήσεις των παιδιών από την πρώτη στιγμή, ταξιδεύει τους επισκέπτες μας σε κάθε γωνιά του Εργοστασίου.
- Μικρός Δράκος: Παρά το άγριο ονομά του είναι ένα παιδικό παιχνίδι του οποίου η περιστροφική του κίνηση δημιουργεί απίστευτη χαρά στους αναβάτες του.
- Καράβι Γίγας: Το μεγαλύτερο καράβι της Ελλάδας έρχεται στο Christmas FactoryFUN park.Ταξιδέψτε μαζί του!                                                                               
- Αεροπλανάκια: Παιχνίδι για όλες τις ηλικίες.                                                         
Θεατρική Παράσταση
ΡΟΥΜΠΕΛΣΤΙΛΤΣΚΙΝ των ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜ
Μία παράσταση με ζωντανή μουσική, για παιδιά από 5 έως 12 ετών, βασισμένη στις αρχές του αυτοσχεδιασμού, από τον Δημήτρη Δεγαΐτη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σκηνοθετήσει σημαντικές κι αγαπημένες παραστάσεις για παιδιά  στο Θέατρο Τέχνης και αλλού.

Γεωργία Σουβατζή             www.debop.gr

Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, Γκάζι
27.11.2015 - 06.01.2016
Καθημερινά: 10:00-22:00
€5,5 (ΓΕΝ. ΕΙΣΟΔΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...