Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «I love Athens»!

Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «I love Athens»!
Μια έμπνευση της στιγμής και η απάντηση στην ερώτηση «πώς θα μπορούσα να προσφέρω στην πόλη μου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς», οδήγησε την Έλλη Πασπαλά σε ένα παιχνίδι λέξεων με αφετηρία το διάσημο τραγούδι του Cole Porter «I love Paris». Οι οδηγίες του παιχνιδιού, απλές. Αντικαθιστούμε τη λέξη Paris με τη λέξη Athens και όσο περισσότερο τραγουδάμε τόσους περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας.
Τα μέλη της Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη αποδείχθηκαν οι καταλληλότεροι συνοδοιπόροι για το εγχείρημα, ενώ η ενορχήστρωση του David Lynch ολοκλήρωσε τη συνταγή. Το τραγούδι «I love Athens» ηχογραφήθηκε, έγινε βιντεοκλίπ, και αποτελεί το σύνθημα μιας περιοδείας που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.
Η δεύτερη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Μoυσείο Μπενάκη.
Αν αγαπάτε κι εσείς την Αθήνα, ελάτε να τραγουδήσουμε δυνατά «I love Athens», χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλο τον κόσμο αλλά και soundtracks διάσημων ταινιών.
Στο διάλειμμα οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας του Παντελή Κονσολάκη (Picon photography www.pikon.gr) με θέμα τηνUnderground Youth Orchestra, που θα φιλοξενείται μόνο την ημέρα της συναυλίας στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου.
Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Ειρήνη Πρέκα                     www.debop.gr

Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου
30.12.2015
Τε: 20:30
€10, €7 (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου στο Athens Marriott Hotel

Έργα Π. Καρούσου για την Μελίνα Μερκούρη στο Athens Marriott Hotel   Κυριακή, 21 Απριλίου 2024. Έργα του μουσικοσυνθέτη Παναγιώτη Καρούσου σ...