Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

10ο Παζάρι Αντίκας

10ο Παζάρι Αντίκας
Το Σωματείο Αρχαιοπωλών και Εμπόρων Έργων Τέχνης της Ελλάδος διοργανώνει το 10ο Παζάρι Αντίκας. Έπιπλα, πορσελάνες, ασημικά, γκραβούρες, πίνακες, ξυλόγλυπτα, αντικείμενα παραδοσιακής και σύγχρονης τέχνης και κάθε είδους μικροαντικείμενα, επιλεγμένα με κριτήριο την υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα, θα διατίθενται σε τιμές παζαριού, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους επισκέπτες κάθε ηλικίας και αγοραστικής δύναμης, να εμπλουτίσουν τις συλλογές τους με ό,τι καλύτερο διατίθεται στην αγορά. Στον ίδιο χώρο, τα μέλη του Σωματείου με την υποστήριξη του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, παρουσιάζουν παράλληλη θεματική έκθεση έργων και αντικειμένων με τίτλο «To οδοιπορικό της Sπείρας στην παλιά Αθήνα».
Θα εκτεθούν αντικείμενα τέχνης από μέλη του Σωματείου μας, από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, ενώ η βραβευμένη εικαστικός Μαρία Παπαδημητρίου θα συμμετέχει με το έργο «the Roma – coat». Παράλληλα το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» θα παρουσιάσει μια δημιουργία των μαθητών της από papier mâche.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 στις  20:00, από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Χρήστο Τεντόμα. Θα ακολουθήσει στιγμιότυπο από το θεατρικό έργο «Τερεζίν», σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Χατούπη.
Πολιτιστικό Κέντρο ΜΕΛΙΝΑ, Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης, Θησείο
08.04.2016 - 10.04.2016
Πα: 18:00-22:00, Σα: 10:00-22:00, Κυ: 10:00-20:00
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...