Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Outview Film Festival 2016

Outview Film Festival 2016
Φέτος το Outview Film Festival κλείνει 10 χρόνια και παρουσιάζει για 11 μέρες στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος 14-24 Απριλίου, ένα απόλυτα δυνατό κινηματογραφικό πρόγραμμα τόσο σε Παγκόσμιες και Ευρωπαϊκές πρεμιέρες, workshop, πάνελ, αφιερώματα όσο και σε καλεσμένους.

Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με ταινίες και καλεσμένους, σε πρεμιέρες και events που σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάτι ενδιαφέρον για όλους. Την φετινή Απονομή Βραβείων (Σάββατο 23 Απριλίου στην Ταινιοθήκη) θα παρουσιάσουν οι ηθοποιοί Γιάννης Αγγελάκης και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου κι τα βραβεία θα απονεμηθούν από γνωστούς ηθοποιούς, σκηνοθέτες και παράγοντες της κινηματογραφικης σκηνής. Τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν σύντομα και μαζί και τα ονόματα της φετινής Κριτικής Επιτροπής. 

Η Τελετή Λήξης διοργανώνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Βραζιλίας στην Αθήνα. Ο εκθεσιακός χώρος θα φιλοξενήσει τα εγκαίνια της καινούργια φωτογραφικής δουλειάς του Βραζιλιάνου φωτογράφου Luiz Veloso με θέμα «lgbtqi+ aging project» στο πλαίσιο ανάδειξης των γηραιότερων μελών της κοινότητας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ: http://outview.gr/cms/programma-outview
Κωνσταντίνος Κούκοςhttp://www.debop.gr/ourTeam/koukos
Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Ιερά οδός 48 και Μεγ. Αλεξάνδρου 134-136
14.04.2016 - 24.04.2016
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
€5 (ΠΡΟΒΟΛΗ), €8 (ΗΜΕΡΗΣΙΟ), €50 (ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...