Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Boris Nielsony - a meeting with the artist

Boris Nielsony - a meeting with the artist
Το [mind the] G.A.P. - Gathering Around Performance είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζει σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών και με την Μονάδα Καινοτομίας Επιχειρηματικότητας ασκτ, τον Boris Nieslony, για μια συνάντηση του καλλιτέχνη με το κοινό, που θα λάβει μέρος στο Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας.
O Boris Nieslony είναι Γερμανός καλλιτέχνης, ευαίσθητος σε πολιτικά και υπαρξιακά θέματα, τα οποία χειρίζεται με μια γλώσσα ποιητική, αυστηρή και ισχυρή. Την ίδια γλώσσα που εκφράζει με τους Black Market International (Μαύρη Διεθνή Αγορά), μια καλλιτεχνική ομάδα που συνίδρυσε με άλλες φιγούρες διεθνούς χαρακτήρα.
Έχει δημιουργήσει και διατηρεί ένα εκτενές αρχείο (ASA, Art Service Association) της σύγχρονης καλλιτεχνικής σκηνής, μια ζωντανή μνήμη σε συνεχή μετασχηματισμό, κοντά στην τέχνη της performance. Η διαλέξεις/επιτελέσεις του καταφέρνουν με τρόπο άμεσο και δωρικό να αγγίξουν τους παρόντες.
'Εχει προσκληθεί σε πολλά διεθνή γεγονότα, και θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της σημερινής σκηνής της performance art.
 Γεωργία Σουβατζή              www.debop.gr
Θέατρο Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Πατησίων 42
15.04.2016
Πα: 11:45
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...