Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

«Ημέρες Ελλάδας»,στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στις «Ημέρες Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 29ης Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, η οποία λαμβάνει χώρα την περίοδο 8 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016 στο γνωστό εκθεσιακό  κέντρο VDNH – pavilion № 75.
Πρόκειται για ένα εκθεσιακό γεγονός – θεσμό, που συγκεντρώνει πάνω από ρωσικούς και ξένους εκδοτικούς οίκους, ειδικευμένους σε λογοτεχνικές, παιδικές, επιστημονικές εκδόσεις, εγκυκλοπαίδειες κ.α.
Παράλληλα με την Έκθεση λαμβάνουν χώρα διάφορες θεματικές δραστηριότητες, μεταξύ άλλων και ο «Κόσμος του Παιδιού», για την οποία αρμόδια είναι η Κρατική Παιδική Βιβλιοθήκη της Ρωσίας, με την οποία το Κέντρο Ελληνικού Πολιτσμού – Κ.Ε.Π. επί σειράς ετών αναπτύσσει συνεργασία και συνεργείες. 

To 2016 αποτελεί το Αφιερωματικό Έτος Ελλάδας – Ρωσίας, δια τούτο η Χώρα μας είναι η τιμώμενη χώρα της Έκθεσης. Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Κόσμος του Παιδιού», σας προσκαλεί στις εξής κάτωθι εκδηλώσεις-δραστηριότητες:
♦ Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 15.00 – διαδραστικό μάθημα ελληνικής γλώσσας για παιδιά από την καθηγήτρια του Κ.Ε.Π.  ΄Αλλα Σουτίρινα
♦ Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 14.00 – θεατρικό δρώμενο από το Θεατρικό Εργαστήρι του Κ.Ε.Π. (καλλιτεχνικός διευθυντής ο σκηνοθέτης Γκεόργκιι Τσερβίνσκι)βασισμένο στους  Μύθους του Αισώπου.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Εκθεσιακό  Κέντρο VDNH – pavilion № 75 (metro station “VDNH”).
Για περισσότερες πληροφορίες δύνασθε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Κ.Ε.Π. στα τηλέφωνα (495) 7084809/10, καθώς και να αντλείτε ενημέρωση από το Δικτυότοπό μαςwww.hecucenter.ru  
Με εκτίμηση, Δρ Θεοδώρα Γιαννίτση, διευθύντρια Κ.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...