Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Το Smash Festival έρχεται για να μείνει!

Το Smash Festival έρχεται για να μείνει!
Το Smash Festival είναι το νέο μεγάλο φεστιβάλ που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να το αγαπήσει ο κόσμος φιλοξενώντας κάθε φορά μεγάλα και σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, αλλά και πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα.
Αυλαία ανοίγει ο σημαντικότερος Αφρικανός reggae καλλιτέχνης, ο θρυλικός Alpha Βlondy, έρχεται στην Ελλάδα για μία και μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 2/9. Την ίδια ημέρα, στη σκηνή θα ανέβουν οι Βρετανοί Ephemerals, οι Allergies που αποτελούν συνεχιστές της μεγάλης σχολής του Bristol και αποτέλεσμα της ένωσης του DJ Moneyshot και του Rackabeat, οι ΡΟΔΕΣ UNITED και ο RSN με τα ατμοσφαιρικά synths, του sub ήχους και τα hip-hop beats του.
Τη βραδιά θα κλείσουν ο Σάκης Τσιτομενέας και ο Νικος Μαρίνου με dj set.
Τo Σάββατο 3/9 θα διεξαχθεί το «φωτίΖΕΙ» που αποτελεί την 2η ημέρα του φεστιβάλ με συναυλίες σημαντικών Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για την πληρωμή λογαριασμών ρεύματος σε συνανθρώπους μας που αδυνατούν να τους πληρώσουν και έχει κοπεί το ρεύμα στο σπίτι τους.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, Ακροπόλεως & Νέστορος, Νίκαια
02.09.2016 - 03.09.2016
Πα, Σα: 19:00
ΠΑ: €20 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €25 (ΤΑΜΕΙΟ), ΣΑ: €8 (ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €10 (ΤΑΜΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...