Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Psarokokalo - Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Psarokokalo - Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
To σινεμά μικρού μήκους έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αθήνας – PSAROKOKALO γιορτάζει τα 10 του χρόνια και επιστρέφει στην πρωτεύουσα, με νέες προτάσεις, τεχνολογικές καινοτομίες και γενικότερα ότι πιο φρέσκο έχει να προσφέρει η Ελληνική αλλά και παγκόσμια παραγωγή.
Πέρα από το καθιερωμένο πλέον Διεθνές Διαγωνιστικό Τμήμα, το φεστιβάλ εγκαινιάζει φέτος ένα ξεχωριστό Ελληνικό Διαγωνιστικό τμήμα με συμμετοχή 12 ταινιών αλλά και ένα Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα αφιερωμένο στην Οικολογία.
Το φετινό Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα της Αρχιτεκτονικής  εξερευνά την σχέση χώρου και χορού σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει 5 ταινίες, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνει ένα αφιέρωμα στον Γιαπωνέζικο Κινηματογράφο μικρού μήκους που παρουσιάζεται σε συνεργασία με το SHORT SHORTS Film Festival & ASIA.
Παράλληλα στο τμήμα των ειδικών προβολών παρουσιάζεται φέτος σε πρώτη πανελλαδική προβολή η ταινία LATE SHIFT, το πρώτο διαδραστικό κινηματογραφικό event που γυρίστηκε ποτέ: To Late Shift είναι η πρώτη μεγάλου μήκους παραγωγή χτισμένη πάνω στο πρωτοποριακό κινηματογραφικό format CtrlMovie. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να πάρει αποφάσεις για λογαριασμό του πρωταγωνιστή μέσω ενός application στο smartphone τους και με βάση τις επιθυμίες της πλειοψηφίας να καθορίσουν την πορεία της ταινίας.
Κατεβάστε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ καθώς και τον κατάλογο με πληροφορίες για όλες τις ταινίες εδώ.
Κινηματογράφος Άστορ, Σταδίου 28 (Στοά Κοραή), The Box Athens, Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη
15.09.2016 - 21.09.2016
Καθημερινά: 19:00
€5, €7 (ΗΜΕΡΗΣΙΟ), €20 (ΚΑΡΤΑ 8 ΠΡΟΒΟΛΩΝ)

Τίνα Μπρέκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...