Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Το Πάντειο στο Τριανόν: Ταινίες μικρού μήκους

Το Πάντειο στο Τριανόν: Ταινίες μικρού μήκους
Οι φοιτητές του Π.Μ.Σ. «Πολιτιστική Διαχείριση» του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, ετοιμάζουν μια κινηματογραφική βραδιά και με χαρά μας παρουσιάζουν τις μικρού μήκους ταινίες τους. 
Στο πρώτο μέρος θα προβληθούν οι πρόσφατες ταινίες των αποφοίτων του τμήματος: Twist (Μιχάλης Παπαντωνόπουλος, 15’), Χρήστος και η Δήμητρα (Αμέρισσα Μπάστα, 13’), Η Αλίκη στο καφέ (Δημήτρης Νάκος, 19’), Κύβος (Αλέξανδρος Σκούρας, 23’).
Στο δεύτερο μέρος θα προβληθούν οι ταινίες που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος «Παραστατικές Τέχνες» με διδάσκοντες τον Γιάγκο Ανδρεάδη και τον Δημήτρη Νάκο, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016: Release (Εύα Αναγνωστάκη, Ευτυχία Βαρδούλη, Μαριλένα Κουκούλη Σταυρούλα Σουλοπούλου, Κορίνα Χουδαλάκη, 13’), Ex-απίνης(Μυρτώ Συμεωνίδου, Μαρία Καλογεροπούλου, Μαρία Παπαδοπούλου, Έυη Στούμπου, 10’), Η Άλλη (Αναστασία Ρίζου, Ουρανία Μαυρίκη, Βάλια Σιδέρη, 8’), 2 ½ (Χρήστος Νταμπακάκης, Μακρίνα Πετροπούλου, Φαίη Ρουμελιώτη, Γιάννης Τσέπας, 10’).
Για περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες του δεύτερου μέρους μπορείτε να δείτε εδώ
Μετά την προβολή των ταινιών θα ακολουθήσει πάρτυ στο φουαγιέ του Τριανόν.
Κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτόνως 21 & Πατησίων, Αθήνα
04.11.2016
Πα: 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...