Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Διαγωνισμός "StreetMarathon"


Διαγωνισμός #streetmarathon στην @EXPOmarathon2016, 10-12 Νοεμβρη

Μας χωρίζουν μόλις λίγες μέρες από την έναρξη του Aυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και όλοι προετοιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά. Για άλλους είναι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, ενώ για άλλους ένας ακόμη μαραθώνιος. Πριν όμως βρεθείτε στην αφετηρία του αγώνα σας τo Street Workout Athens σας καλεί να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει και σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 3 όργανα γυμναστικής και αποκατάστασης (από την Lifet.gr) για την προετοιμασία ενός Runner καθώς και 3 συνδρομές στο Street Workout Athens για να βελτιώστε όλες τις παραμέτρους τις φυσικής κατάστασης με την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών.

Πως θα κερδίσετε τα δώρα :

1. Επίσκεψη στην EXPO Marathon 2016, 10-12 Νοέμβρη για να πάρετε το νούμερό σας αλλά και να περάσετε από το περίπτερο Street Workout Athens. Όπου θα εκθέτουμε πολλά όργανα γυμναστικής που χρησιμοποιούμε για την κατάλληλη προετοιμασία ενός Runner.

2. Βγάζετε μια φωτογραφία με το κινητό σας κάνοντας μια αγαπημένη σας άσκηση που σας βοηθάει για την επίδοση στο τρέξιμό σας ή οποιαδήποτε άσκηση γυμναστικής και αποκατάστασης.

3. Ανεβάστε την φωτογραφία στο προφίλ σας με :
check in Street Workout, Vas. Olgas 1, Zappeion, Athens

hastag #streetmarathon

4. Απλά με την συμμετοχή σας έχετε κερδίσει μια δωρεάν προπόνηση στο Street Workout Athens.

5. Έτοιμοι για τα μεγάλα δώρα να κερδίσετε 3 όργανα γυμναστικής και αποκατάστασης αξίας 350€ σύνολο και 3 συνδρομές στο Street Workout Athens αξίας 400€.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Αφήστε τα στοιχεία σας στο περίπτερο για να σας ειδοποιήσουμε για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
• Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας σας και να ζείτε στην Ελλάδα.
• Δεν χρειάζετε να έχετε δηλώσει κάποιον αγώνα στον Μαραθώνιο.
• Δεν χρειάζετε να είστε δρομέας ή αθλητής.
• Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο, περισσότερες συμμετοχές από το ίδιο πρόσωπο θα διαγράφονται και θέτουν τον αποστολέα εκτός διαγωνισμού.
• Από το Διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ανωτέρω προσώπων σε πρώτο (α’) και δεύτερο (β’) βαθμό.
• Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Κυριακή 13/11 στις 11.00. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη σελίδα www.streetworkoutathens.gr , facebook streetworkoutathens και στα γραφεία του Street Workout Athens στο πάρκο του Φωκιανού .
• Το πλήθος των νικητών θα είναι 6 και θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της καταμέτρησης των FB LIKE και σε περίπτωση ισοβαθμίας της κλήρωσης.
• Οι νικητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του δώρου μέσω SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που θα δηλώσουν κατά τη συμμετοχή τους.
• Τα δώρα του διαγωνισμού αφορούν σε 3 συνδρομές στο γυμναστήριο Street Workout Athens και 3 όργανα γυμναστικής της Life Technologies.


https://www.facebook.com/events/864563513643858/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...