Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι Moderat πάνε Αθήνα!

Οι Moderat πάνε Αθήνα!
Οι Moderat έρχονται -επιτέλους!- στην Αθήνα. Πρόκειται, μάλλον, για το μεγαλύτερο live stage show της χρονιάς!
Στις 12 Νοεμβρίου, το τρίο από το Βερολίνο προσγειώνεται στην Ελλάδα με στόχο να απογειώσει το αθηναϊκό κοινό και να αποδείξει για ποιους λόγους έχει, δικαίως, χαρακτηριστεί ως ένα από τα top electronic acts αυτήν την στιγμή.
Οι Moderat σχηματίστηκαν το 2002 στο Βερολίνο, αφού ένωσαν τις δυναμικές τους o Sascha Ring, γνωστός ως Apparat, ο  Gernot Bronsert και ο Sebastian Szary, γνωστοί ως Modeselektor. Η πρώτη κυκλοφορία με την υπογραφή των Moderat ήρθε το 2003 με το EP «Auf Kosten der Gesundheit». Το 2009 κυκλοφόρησαν το πρώτο ολοκληρωμένο album, με τον ομώνυμο τίτλο «Moderat».Το «Moderat II» ήρθε το 2013 για να κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία τους στο «κακό βασίλειο» της βερολινέζικης ηλεκτρονικής σκηνής- και όχι μόνο.
Έχοντας στις αποσκευές τους το «Moderat III», που κυκλοφόρησε πρόσφατα μέσα στο 2016, ανεβαίνουν στη σκηνή για να ξεσηκώσουν και να αφήσουν μία «υπενθύμιση», ότι είναι τρεις κορυφαίοι δημιουργοί στο απόγειο της καριέρας τους που έχουν ακόμη πολλά να μας δώσουν. Opening act t.b.a!
Μην το χάσει κανείς!
Υ.Γ.: Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης- τα εισιτήρια για το Fuzz Live Music Club, όπου αρχικά θα γινόταν, έχουν ήδη εξαντληθεί- η συναυλία των Moderat μεταφέρεται στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι, Μετρό Κεραμεικός). Όσα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά. Η προπώληση συνεχίζεται προς 33€ ( το ένα) και 60€ (τσ δύο). Στο ταμείο η τιμή θα είναι στα 36€.

 Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, Γκάζι
12.11.2016
Σα: 20:00
€33(ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ), €36(ΤΑΜΕΙΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...