Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Vive Le Punk Rock: The Casualties & The Vile

The Casualties.
O Jorge Herrera (vocals) το '90 δημιούργησε τους Casualties στη Νέα Υόρκη και το '93 ο Jake (κιθάρα) και το '95 ο Meggers (τύμπανα) μπήκαν στην μπάντα, όπου 3 χρόνια αργότερα ο Rick (μπάσο) συμπληρώνει το καρέ. Έκτοτε, έχουν πραγματοποιήσει σε όλον τον κόσμο δεκάδες εκατοντάδες συναυλίες, πράγμα που πιστώνεται στη σκηνική τους παρουσία και την ενέργεια που δίνουν on stage. Σίγουρα η καλύτερη street punk μπάντα που υπάρχει, με 10 άλμπουμ και 8 ακόμη κυκλοφορίες στο ενεργητικό της, συν το τελευταίο άλμπουμ της που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, το «Chaos Sounds». 
The Vile.
Vive Le Punk Rock: The Casualties & The Vile
Αγγλικό Hardcore Punk από το Nottingham με μέλη από Varukers, Discharge και Broken Bones. Μεγάλη φυσιογνωμία στο συγκρότημα ειναι ο Rat, τραγουδιστής των Discharge για αρκετά χρόνια και ιδρυτικό μέλος στους Varukers. Φαίνεται μετά απο 37 χρόνια πάνω στην σκηνή ότι δεν χανει το πάθος του για το Punk!
Ομίχλη.
Αναμφίβολλα, η πιο επιτυχημένη punk μπάντα της Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια. Πάντα στις εμφανίσεις τους ξεσηκώνουν για τα καλά τον κόσμο με τα τραγούδια τους, δημιουργώντας υπέροχη ατμόσφαιρα με το κοινό να δείχνει να μην τους χορταίνει ποτέ!
Πέμπτη Κάστα. 
Πρόκεται για νέα σχετικά street punk μπάντα από την Θεσσαλονίκη, με ελληνικό στίχο και σαφείς επιρροές από τους Casualties. Έχουν ηχογραφήσει ένα τραγούδι ( «Για όλα όσα χάθηκαν») με τον τραγουδιστή των ''Ομιχλη'' και είναι η καταλληλότερη μπάντα για να ανοίξει το Vive Le Punk Rock Warm up show! 
 An Club, Σολωμού 12-15, Εξάρχεια
11.11.2016
Πα: 21:00
€13

Μαρίνα Νοταρά

www.debop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...