Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

«Μαρία Κάλλας, οι ψηφίδες της μοναδικότητάς της»


Θεϊκή, ανυπέρβλητη, μυστηριώδης, μοιραία, η Μαρία Κάλλας νίκησε το θάνατο χάρη στη ζωή της. Στέκεται αγέρωχα στην κορυφή της πυραμίδας του παγκόσμιου μελοδράματος του εικοστού αιώνα. Έχει αγαπηθεί και αμφισβητηθεί από πολλούς, όπως κάθε ξεχωριστή προσωπικότητα που αναδείχθηκε σε μύθο, αναλλοίωτο στη φθορά του χρόνου. Η μεγάλη πριμαντόνα και η πλέον γνωστή παγκοσμίως ντίβα της όπερας υπήρξε η γυναίκα που περνούσε σε όλη της τη ζωή από τη μία κουλτούρα στην άλλη, η γυναίκα που μεταμορφωνόταν στις πιο διαφορετικές, τραγικές και λυρικές φιγούρες της όπερας. Ακόμη και μετά το θάνατό της, το 1977, ζει στις μνήμες όλων ως μια ανεπανάληπτη υψίφωνος, αλλά και ως μια μεγάλη ηθοποιός που διέγραψε εκθαμβωτική τροχιά στον κόσμο της όπερας.
39 χρόνια μετά το θάνατο της Μαρία Κάλλας, της τόσο ευαίσθητης, τόσο περήφανης, μα και τόσο εύθραυστης ντίβας και η Γυναικεία Οργάνωση Δημοκρατικού Κόμματος Λάρνακας οργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της. Για τη ζωή και το έργο της πριμαντόνας, θα μιλήσει ο Αντρέας Τιμοθέου με θέμα: «Μαρία Κάλλας, οι ψηφίδες της μοναδικότητάς της»

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016, 4:30 μ.μ.
Πολυχώρος Αποθήκες
Αγίου Λαζάρου 81-83, Λάρνακα
Για κρατήσεις και άλλες πληροφορίες
24-654100 & 99-665218
Τιμή €10 (Ροφήματα και Εδέσματα)

https://www.facebook.com/events/554874161388509/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΝΥΦΕΣ»

  «Είναι άραγε το όνειρο κάθε κοριτσιού να ντυθεί στα λευκά; Είναι ο γάμος ο προορισμός και η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας; Κι...